Firma » Biura

Inpro sprzedaje lokale handlowe i biurowe w centrum Gdańska

Inpro SA w ramach inwestycji Chmielna Park oferuje lokale w prestiżowej lokalizacji na Wyspie Spichrzów. W ramach osiedla mieszkaniowego przy ul. Chmielnej i Toruńskiej w sprzedaży znajduje się 9 lokali usługowo-handlowych i 13 biur.

Sąsiedztwo zabytkowej gdańskiej starówki nadaje inwestycji Chmielna Park status prestiżowej lokalizacji, nie tylko dla mieszkań, ale również dla powierzchni biurowych i handlowo-usługowych. To idealna propozycja dla firm poszukujących niebanalnego miejsca ze względu na otaczającą budynki przestrzeń. Wszystko zostało tu zaprojektowane w sposób precyzyjny i przemyślany - mając na uwadze walory estetyczne oraz komfort i wygodę użytkowników. Reprezentacyjny plac przed wieżą, który ma stanowić centralne miejsce całego kompleksu, zaprojektował architekt Maciej Sieniawski. W wieży budynku B od 3 do 6 piętra znajdują się przeznaczone na sprzedaż lokale biurowe. Na parterach wszystkich budynków od ul. Chmielnej znajdują się lokale handlowo-usługowe, które posiadają wejścia zewnętrzne, bezpośrednio z poziomu chodnika. Aktualnie w sprzedaży zostało 9 lokali handlowo-usługowych oraz 13 lokali przeznaczonych na biura. Powierzchnia pomieszczeń wynosi od 42,71 mkw. do 115,15 mkw. Cena zaczyna się od 6.000 zł netto za mkw. Lokale w budynkach A i B są gotowe do odbioru. Planowany termin zakończenia budynku C to 30.10.2016 r.

Chmielna Park to kompleks trzech budynków z górującą nad osiedlem 9-kondygnacyjną wieżą. Osiedle o nowoczesnej architekturze rozciąga się wzdłuż zielonego brzegu rzeki Motławy. Inwestycja położona przy ul. Chmielnej i Toruńskiej w sąsiedztwie zabytkowej starówki, docelowo będzie posiadła przestrzeń otwartą, z terenami zielonymi i małą architekturą. Dzięki dużym oknom i zabudowie tarasowej, w projekcie maksymalnie wykorzystano walory widokowe w kierunku Głównego Miasta. Lokale znajdujące się na parterze mają przynależne ogródki. W ramach inwestycji powstają również hale garażowe oraz piwnice i pomieszczenia do przechowywania wózków i rowerów. Dla osób nabywających nieruchomości w celach inwestycyjnych deweloper proponuje zakup apartamentu z opcją KUP I ZARABIAJ z możliwością wykończenia pod klucz. Cały projekt obejmuje łącznie 306 lokali. W aktualnej ofercie pozostało 41 mieszkań, których powierzchnia wynosi od 46 mkw. do 137,70 mkw. Ich cena zaczyna się od 6.100 zł netto za mkw.

Inpro S.A.