Technologie » Komputery

Inspirujące zmiany w Saturnie w CH Magnolia Park

Otwarcie w nowym kształcie

Najszerszy asortyment, najnowsze rozwiązania i premierowe produkty, fachowe doradztwo, bogaty pakiet usług – dzięki tym atutom Saturn we wrocławskim CH Magnolia Park zyskał pozycję ulubionego centrum odkrywania nowych technologii. Teraz, po zakończonej modernizacji, jeszcze mocniej inspiruje do rozwijania technologicznych pasji. Sklep powita klientów w odmienionym kształcie już 29 czerwca. Z tej okazji wiele produktów dostępnych będzie w promocyjnych cenach.

Wrocławski Saturn w CH Magnolia Park został otwarty w 2008 roku. Od momentu powstania nieustannie zapewnia mieszkańcom miasta i okolic kompleksowy wybór sprzętu i akcesoriów z zakresu elektroniki użytkowej. Wyróżnikiem oferty jest szczególna dbałość o wprowadzanie do niej wszystkich najnowszych propozycji technologicznych. – Branża RTV/AGD jest jedną z najszybciej rozwijających się dziedzin, a kolejne, innowacyjne rozwiązania pojawiają się niemal codziennie – mówi Marcin Fudal, Dyrektor salonu Saturn w CH Magnolia Park. – Na bieżąco obserwujemy te rewolucyjne zmiany i modyfikujemy nasz asortyment tak, by jak najlepiej odpowiadał oczekiwaniom fanów cyfrowych nowinek. W naszym sklepie można na przykład już teraz kupić absolutną nowość -  telewizor LG Signature OLED W7, zapewniający kinową jakość obrazu i efektów dźwiękowych.

Saturn wychodzi poza tradycyjnie pojmowaną rolę sklepu – inspiruje do poznawania technologii i pokazuje, jak mogą ułatwiać i ubarwiać życie, dostarczając unikalnych wrażeń. – Cyfrowe innowacje wkraczają w niemal każdą dziedzinę naszego życia – mówi Marcin Fudal, Dyrektor salonu Saturn we wrocławskim CH Magnolia Park. – Stajemy się coraz bardziej mobilni, nie boimy się używać nowych sprzętów czy funkcji. Nasi klienci są otwarci na nowinki i intensywnie ich poszukują; chcą poznawać możliwości, jakie stwarzają nowoczesne technologie. Modernizacja, którą przeszedł nasz salon, pozwoli nam jeszcze aktywniej odpowiadać na te oczekiwania.

Nowy kształt wrocławskiego Saturna to nie tylko odmieniony, unowocześniony wygląd. Sklep został zaaranżowany według najlepszych, światowych standardów, zyskując jeszcze wyższy poziom funkcjonalności. Inspirujące ekspozycje zachęcają do testowania sprzętu i bezpośredniego wypróbowywania poszczególnych funkcji. Zmieniony został układ poszczególnych kategorii produktów – cieszące się dużym zainteresowaniem działy z technologiami mobilnymi i elektroniką sportową zostały wyeksponowane w sposób zapewniający komfortowy, pełny dostęp. Duża powierzchnia sklepu została przeznaczona pod produkty służące szeroko rozumianej rozrywce. W salonie można również wypróbować urządzenia, który stosunkowo niedawno wyszły z grupy produktów niszowych, zdobywając wielką popularność – jak drony, dla których utworzono w Saturnie lądowisko. Na specjalnym torze można przetestować elektryczne deskorolki, a w sferach VR – gogle Wirtualnej Rzeczywistości. Atrakcyjną propozycję dla siebie znajdą tu również koneserzy muzyki - między innymi bogaty wybór cieszących się coraz większą popularnością płyt winylowych.

We wrocławskim Saturnie można skorzystać także z szerokiego pakietu usług dodatkowych, dzięki którym jeszcze szybciej można cieszyć się wszystkimi możliwościami nowo zakupionego sprzętu. Można zamówić dostawę i instalację urządzeń w domu, pierwsze uruchomienie komputera czy instalację oprogramowania, zabezpieczyć tablety i smartfony szybą lub folią ochronną. Istnieje również możliwość zakupienia biletów na ciekawe wydarzenia kulturalne i sportowe.

- Serdecznie zapraszam do wizyty w odmienionym, zmodernizowanym Saturnie – mówi Marcin Fudal. – Z pewnością będzie to znakomita okazja, by rozwinąć w sobie technologiczną pasję.

Z okazji nowego otwarcia została przygotowana specjalna oferta promocyjna, obejmująca sprzęt ze wszystkich kategorii produktowych:

- iPhone 6S 32GB 2299,-

- Macbook Air 13”  3499,-