Technologie » Telekomunikacja

Integrated Solutions złotym partnerem EMC

Integrated Solutions awansował w strukturach programu partnerskiego EMC Corporation. Integrated Solutions uzyskał status Gold w ramach EMC Business Partner Program (BPP). Nowy tytuł obowiązuje od stycznia 2015 roku.

- Status Gold to potwierdzenie coraz wyższych kompetencji IS i rosnącej liczby realizowanych przez nas projektów, które bazują na technologiach EMC w zakresie wirtualizacji i bezpieczeństwa. Złoty status oznacza również jeszcze bliższą współpracę z EMC, wspólne działania marketingowe, sprzedażowe oraz wsparcie techniczne projektów – stwierdza Leszek Hołda, prezes Integrated Solutions. – Wierzymy, że ta współpraca wpisze się doskonale w nasze ambicje związane z kontynuacją wzrostu naszego biznesu w kolejnych latach – dodaje prezes IS.

Poziom Gold to kolejne wyróżnienie EMC, które zostało przyznane IS w ciągu ostatnich miesięcy. Pod koniec 2014 roku EMC nadało IS tytuł Partnera Roku w kategorii Enterprise oraz wręczyło statuetkę „Najlepszy Presales”.

„Bardzo cieszy nas fakt, że w tak krótkim czasie IS nie tylko zbudował zespół ekspertów w zakresie technologii EMC, ale co ważniejsze, potrafił w 2014 roku osiągnąć poziom partnerstwa z EMC na poziomie Gold” - powiedział Dariusz Okrasa, dyrektor ds. współpracy z partnerami w firmie EMC.

iwona.luniewska