Firma » Biznes

INTRO PR dla Baylla i MCCM Medical Cosmetics

Agencja marketingu i public relations INTRO PR podjęła współpracę z firmą Baylla, która jest wyłącznym dystrybutorem w Polsce kosmetyków profesjonalnych, preparatów i urządzeń dedykowanych dla medycyny estetycznej znanej marki MCCM.

Firma Baylla dostarcza kompleksowe rozwiązania dla ośrodków SPA, gabinetów kosmetycznych, odnowy biologicznej i medycyny estetycznej, oferując profesjonalne kosmetyki oraz specjalistyczne urządzenia wraz z ich serwisem. Jest również wyłącznym dystrybutorem w Polsce marki MCCM Medical Cosmetics, której właścicielem jest znana na całym świecie portugalsko-hiszpańska firma Mesosystem.

Agencja INTRO PR odpowiada za komunikację marki MCCM Medical Cosmetics w mediach społecznościowych na rynku polskim. Klienta pozyskano w drodze rekomendacji. INTRO PR specjalizuje się m.in. w relacjach z mediami i w komunikacji social media, realizując projekty dla branży zdrowia i urody. W gronie Klientów agencji są m.in. takie marki, jak: Weiss Klinik, Dentica Bieleccy, Silvan SPA, Damiani.

INTRO PR