Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

ITAKA otworzyła swoje biuro w Atrium Kasztanowa

Atrium Kasztanowa zyskało nowego najemcę. W piątek, tuż przed świętami wielkanocnymi, w pilskiej galerii otworzyło się biuro podróży ITAKA. Lokal nowego najemcy urządzony został na powierzchni 37,4 mkw., na parterze, w sąsiedztwie salonu CCC. Jest to w Atrium Kasztanowa drugi salon, po Coral Travel, oferujący wczasy.

Działające od blisko 35 lat biuro podróży ITAKA to jeden z największych touroperatorów w naszym kraju. W  stałej sprzedaży posiada największą i najbardziej różnorodną ofertę wczasów i wycieczek objazdowych. ITAKA oferuje pełne pakiety świadczeń obejmujące zakwaterowanie, przelot, wyżywienie i opiekę rezydenta, hotele na dojazd własny czy też wiele dodatkowych udogodnień. Nowo otwarte biuro w Atrium Kasztanowa przyjmuje klientów od piątku, 29 marca.

– Cieszę się, że portfolio naszej galerii powiększyło się o biuro podróży ITAKA. Dzięki temu odwiedzający nas mieszkańcy będą mogli skorzystać z jeszcze bogatszej oferty wycieczek niż dotychczas. Obecność nowych najemców proponujących swoje usługi i produkty, jest odpowiedzią na zapotrzebowanie naszych klientów, których zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oprócz zwiększania różnorodności i atrakcyjności, stale dbamy o komfort dokonywania zakupów w naszej galerii mówi Marta Borsukiewicz, dyrektor Atrium Kasztanowa.

Salony Firmowe ITAKI funkcjonujące w prestiżowych galeriach handlowych, zaprojektowano z myślą o wygodzie i dobrym nastroju klienta. Na miejscu dostępni są eksperci od wakacji, którzy pomogą wybrać najlepszą opcję wycieczki i udzielą fachowych porad. Szerokie kompetencje doradców obejmują każdy aspekt podróży: od wiedzy na temat oferowanych hoteli i wycieczek, aktualnych promocji, przez znajomość przepisów wjazdowych i niezbędnych dokumentów, aż po doradztwo w zakresie wyboru najkorzystniejszego ubezpieczenia.

Więcej informacji na stronie: www.atrium-kasztanowa.pl i na profilu www.facebook.com/AtriumKasztanowa.

MonikaG.