Firma » Biznes

Jak praktycznie inwestować małe sumy?

Gratulację, być może to Twoja pierwsza inwestycja. Jestem pewna, że ta inwestycja bardzo szybko się Tobie zwróci i to wielokrotnie, dzięki tej książce :)

5. DUPLIKACJA, A BRAK ZROZUMIENIA

Aby zacząć zarabiać w biznesach opartych o budowanie struktur, zarówno odpłatnych na wejściu, albo darmowych (programy partnerskie), ważne jest aby wybrać branżę samemu sobie bliską. Jeśli znasz się na kosmetykach, szukasz firmy z tym związanej, jeśli na mechanice samochodowej, to w tym sektorze, a jeśli w innej, to innej. Błędne jest myślenie, że wystarczy coś tam i gdzieś tam wrzucić, a samo się zrobi. Tak to nie działa!

Im lepiej znasz dany sektor,tym więcej wiesz, na temat, a także wiesz gdzie znajdziesz ludzi podobnie do Ciebie myślących, także w sieci będziesz w stanie dodać odpowiednie wpisy w odpowiednie miejsca.Duplikacja, polega na tym, żeby robić krok po kroku, to samo co osoba zapraszająca Cię,dlatego też powinna Ci ona udzielić instrukcji, no chyba że strona została zautomatyzowana,to wtedy system sam będzie wysyłać Ci instrukcje, a potem osobom, które Ty zaprosisz.

Warto się na początku dowiedzieć, jak to zadziała. Nie znaczy to jednak wcale, że musisz dokładnie,tam gdzie Twój polecający prowadzić kampanie reklamową, możesz ale zastanów się, może znasz jeszcze inne i ciekawsze miejsca, albo masz znajomych także szukających czegoś ciekawego w podobnej branży. Może masz jakiś dodatkowy talent, to znaczy może umiesz robić fajne wideo? Zacznij od strony we własnej domenie z podstawowymi informacjami koniecznie linkami do rejestracji w Twojej grupie, aby móc podawać taki adres zainteresowanym. To ważne, a nawet pod filmik wideo się przyda taki link.

anita_zielke