Firma » Finanse

Jak zdobyć pieniądze?

Walentynki oraz dzień kobiet zbliżają się wielkimi krokami. Każdy chce wtedy obdarować swoją drugą połowę pięknym i niezapomnianym upominkiem. Niestety nie zawsze wszystkich na to stać. Są oczywiście tacy, którzy starają się co miesiąc odkładać pieniądze, lecz nie zawsze jest to możliwe.

Życie zaskakuje nas każdego dnia, nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkich sytuacji. Wiele osób sięga więc po pożyczkę. Należy jednak pamiętać, że trzeba uważnie rozważyć oferty wszystkich pożyczkodawców i wybrać wśród nich najlepsze rozwiązanie.

Czy warto czasami zaszaleć?

Święto zakochanych czy dzień kobiet to doskonałe okazje na to, by pokazać ukochanej/ukochanemu jak wielkim darzymy ich uczuciem. To oczywiste, że każdy chciałby dać swojej drugiej połówce wszystko co najlepsze, najpiękniejsze. Niestety nie zawsze nas na to stać. Zachwycająca biżuteria kusi z wystawy przechodniów, a zagraniczne wycieczki rozbudzają naszą wyobraźnię. Czasami warto zaszaleć i oderwać się, choć na chwilę, od rzeczywistości. Wyjechać na kilka dni do Paryża czy Wenecji. Każdemu od czasu do czasu potrzebna jest chwila wytchnienia i odpoczynku. Nie można przecież nieustannie pracować. Szkodzi to nie tylko naszemu zdrowiu, ale i również odbija się bardzo negatywnie na naszym związku. Jednak co zrobić, gdy brakuje nam na to funduszy?

Skąd wziąć pieniądze?

Jeśli potrzebujecie szybkich pieniędzy, to doskonałym rozwiązaniem będą dla was różnego rodzaju pożyczki. Najlepszym sposobem jest postaranie się o uzyskanie pożyczki pod zastaw, np. nieruchomości. Warto o tym pamiętać, że jest to najtańszy typ pożyczki. Wynika to z tego, że Pożyczkodawca nie boi się, iż Pożyczkobiorca zniknie z zadłużeniem bez spłacania kredytu. Pożyczki pod zastaw są bardzo korzystne, gdyż przy ich udzielaniu nie jest sprawdzany BIK ani inne bazy. Warto również o tym pamiętać, że można otrzymać pieniądze nawet przy słabej zdolności kredytowej. Niezwykle kuszące są również niskie koszty obsługi zadłużenia oraz wysokie dostępne kwoty pożyczki. Właśnie dlatego pożyczka pod zastaw cieszy się ogromnym zainteresowaniem i sięga po nią większość osób decydujących się na kredyt.

Jak znaleźć godnego zaufania Pożyczkodawcę?

W dzisiejszych czasach codziennie można usłyszeć o nieuczciwych firmach, które żerują na na naiwnych klientach. Jest to plaga XXI wieku, bardzo ciężko z nią walczyć. Sytuacja ta sprawiła, że wiele osób obawia się zaciągać zadłużenia i czasami żyje za mniej niż 100 zł dziennie. Nie trzeba bać się pożyczek gdy są one zaciągane w uczciwych firmach, które cieszą się nieskazitelną opinią. Niestety niezwykle trudno jest dziś znaleźć profesjonalnego i uczciwego Pożyczkodawcę, dbającego o wysoką jakość swoich usług i usatysfakcjonowanego klienta. Jeśli wciąż szukają Państwo godnej zaufania i elastycznej firmy, która dopasuje się do Państwa sytuacji materialnej, to warto zapoznać się z ofertą Moneris Machine. Ich działalność skierowana jest zarówno dla dużych, jak i małych przedsiębiorstw. Zachęcamy również do odwiedzenia ich strony internetowej monerismachine.com

Patrycja123

~oewonga 2017-03-07 17:28:50

Witam! Malwina, kolejna pożyczka w wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Można o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wynieść do 8000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki widoczny jest już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których wybiera się kwotę oraz czas, na jaki ma zostać udzielona pożyczka. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=centrumpr.

W razie pytań jestem do dyspozycji
    Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

~malwina 2017-03-02 18:20:34

Pierwsza pożyczka dobra oferta. A jak jest z kolejną?

~oewonga 2017-02-23 20:06:37

Witam! Kalena, dziękuję za skorzystanie z oferty naszej pożyczki. Miło mi czytać, że pieniądze z niej przeznaczyłaś na tak ważny cel. W wonga.com mamy właśnie standardową pożyczkę do 60 dni (z której skorzystałeś), a jej maksymalna kwota wynosi 1500 zł, a koszt to tylko 10 zł (pierwsza pożyczka). Mamy także pożyczkę ratalną - do 3000 zł, którą można spłacić w 12 miesięcznych ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.pl, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w Biurze informacji Gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta.

W razie pytań jestem do dyspozycji
    Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

~kalena 2017-02-14 18:57:40

Można iść gdzieś dorobić albo np. skorzystać z pożyczki. Mi rozchorowała się mama i potrzebowałam na zapłacenie za badanie rezonansem. Złożyłam wniosek w wonga o 300zł i tyle mi przyznali. Oddała 310zł. dobrze, że takie oferty jeszcze są na rynku i można niskim kosztem pożyczyć.