Firma » Biznes

Już 25 września II Google Analytics User Conference Poland & CEE

Wielkie coroczne spotkanie twórców i użytkowników Google Analytics odbędzie się w warszawskim Multikinie - Złote Tarasy. Rezerwacja biletów trwa!

Google Analytics User Conference Poland & CEE to stojące na najwyższym poziomie merytorycznym spotkanie wszystkich, którzy wykorzystują digital analytics do usprawniania i poprawy skuteczności swojego biznesu lub prowadzą działania jako agencja dla klientów. To dzień wymiany doświadczeń, okazja do zadawania pytań i rozmów pomiędzy użytkownikami i twórcami Google Analytics. Współorganizatorem merytorycznym GAUC w Polsce jest agencja SEM Bluerank.

Jak co roku jesienią, oficjalni przedstawiciele firmy Google z USA opowiedzą o nowościach w Google Analytics i właśnie wprowadzanych zmianach. Uczestnicy konferencji dowiedzą się, jak wykorzystać narzędzia i funkcjonalności w codziennej pracy, na co warto zwrócić szczególną uwagę oraz na jakie zmiany należy się przygotować w najbliższym roku.

Przez cały dzień konferencji eksperci Google będą do dyspozycji uczestników, chętnie udzielając odpowiedzi na indywidualne pytania.

Podczas GAUC Poland & CEE 2014 nie zabraknie również czołowych specjalistów z Polski, Partnerów Google oraz Certyfikowanych Trenerów Google, którzy przedstawią najświeższe i najbardziej skuteczne „Tips and Tricks” w oparciu o swoją wiedzę i codzienne doświadczenia. Bluerank będzie reprezentowany przez Floriana Pertyńskiego, Digital Analytics Technical Lead.

Dodatkowo, w tym roku po raz pierwszy wszyscy uczestnicy Google Analytics User Conference będą mogli wziąć udział w After Party w Hard Rock Cafe, by już w mniej formalnych okolicznościach kontynuować rozmowy i dyskusje wśród osób zainteresowanych obszarem digital analytics.

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu!

Więcej szczegółów i rezerwacja biletów na stronie:

www.gaucpoland.pl

www.facebook.com/bluerank

www.bluerank.pl

Jeśli chcesz wiedzieć więcej, polub fanpage poświęcony analityce internetowej www.facebook.com/blueffect.

MartaOs