Firma » Reklama

Kampania Liderin® - by stanąć na wysokości zadania

„Prawdziwi mężczyźni znają się na rzeczy” i – by poczuć się naprawdę pewnie i stanąć na wysokości zadania – czasem potrzebują wsparcia. Daje je Liderin® – suplement diety, zwiększający zdolność mężczyzny do uzyskania i utrzymania erekcji.

Taki przekaz płynie ze spotu reklamowego nowego preparatu, którego kampania startuje w poniedziałek, 14 lutego, pod hasłem „Liderin® - Leader in erection”.

Spot, utrzymany w ciepłym klimacie muzycznym i kolorystycznym, podkreśla intymną sytuację. Bez znaczących spojrzeń i dosłownych skojarzeń, ale subtelnie, delikatnie i z lekkim przymrużeniem oka – budowana jest cała akcja, prowadząca aż do finału, gdy widzimy głównego bohatera…. Liderin®. Całość w wyważony i taktowny sposób komunikuje najważniejsze atuty nowego suplementu. Kampanię inaugurują 30-sekundowe spoty telewizyjne, które pojawią się w największych ogólnopolskich stacjach TV; przewidziane są też dodatkowe działania w mediach wspierających. Od początku lutego działa również nowa, dedykowana produktowi i problemom z potencją, strona internetowa www.liderin.pl. Launch nowego suplementu diety Liderin® miał miejsce pod koniec grudnia 2010, na Śniadaniu Prasowym, na które zaproszeni zostali dziennikarze najważniejszych mediów opiniotwórczych, poradnikowych, męskich i kobiecych. Na spotkaniu, na które przybyło ponad 40 dziennikarzy, o zaburzeniach erekcji, erotycznym pejzażu Polski, trudnościach mężczyzn w relacjach seksualnych opowiadał prof. Zbigniew Izdebski.

Walmark
http://