Dom » Budownictwo

Kariera w SATURNIE

W Łodzi powstaje kolejny sklep ze sprzętem RTV i AGD marki SATURN. W związku z planowanym w drugiej połowie roku otwarciem rozpoczął się nabór pracowników na stanowiska kierownicze.

Nowy market SATURN w Łodzi, zlokalizowany w Centrum Handlowym Manufaktura, będzie już drugim marketem sieci SATURN w Łodzi, a siedemnastym w Polsce.

Aktualnie sieć SATURN poszukuje pracowników na stanowiska kierownicze:

• Kierownik Administracji,
  • Kierownicy działów handlowych: AGD, RTV, Nowe Media, Foto/Akcesoria, Muzyka/Film/Książki,
  • Kierownik Kas,
  • Kierownik Magazynu,
  • Kierownik Działu Obsługi Klienta.

W następnej kolejności poszukiwani będą pracownicy zaplecza logistycznego, obsługi klienta i kas.

Każda z zatrudnionych osób otrzyma konkurencyjne na rynku wynagrodzenie oraz przejdzie specjalistyczne szkolenie przygotowujące do pracy w markecie sieci SATURN.

SATURN to sieć marketów z elektroniką użytkową, znana z szerokiego asortymentu markowych produktów i atrakcyjnych cen. Obecnie w Polsce działa 16 marketów SATURN.

SATURN jest cenionym pracodawcą, który dba o dobre relacje pracownicze. Zgodnie z polityką firmy zatrudnieni pracownicy biorą udział w szkoleniach i programach treningowych. Wysoki poziom obsługi jest jednym z powodów, dla których sieć marketów SATURN trzykrotnie otrzymała złote godło w konkursie Laur Konsumenta. Również przyznane sieci Godło Jakość Obsługi 2011 stanowi dowód uznania dla wysiłków włożonych w zrozumienie potrzeb klienta.

SATURN
Więcej informacji z firmy MEDIA SATURN  ( press box )

newss.pl