Technologie » Internet

Kaspersky Lab na IV Kongresie Bezpieczeństwa Sieci

Kaspersky Lab, producent rozwiązań do ochrony danych, weźmie udział w IV Kongresie Bezpieczeństwa Sieci.

Kongres odbędzie się w dniach 20-21 lutego 2008 roku w Hotelu Sheraton w Warszawie przy ul. B. Prusa 2. Zapraszamy do bezpłatnej rejestracji.

Kongres Bezpieczeństwa Sieci organizowany jest co roku przez firmę Software-Konferencje Sp. z o.o., a jego celem jest zapoznanie wszystkich użytkowników sieci z nowinkami wśród produktów zapewniających bezpieczeństwo komputerów.

Kongres kierowany jest do osób odpowiedzialnych za strategię i utrzymanie bezpieczeństwa w firmach, administratorów bezpieczeństwa, a także do szerokiego kręgu firm i instytucji wykorzystujących nowoczesne technologie: branży informatycznej, bankowej i finansowej, przemysłu, telekomunikacji oraz administracji i sektora publicznego.

Wykładom będzie towarzyszyć wystawa najnowszych rozwiązań i produktów z zakresu bezpieczeństwa sieci, a także prelekcje ekspertów i gości specjalnych.

Kongres jest podzielony na trzy części tematyczne zgodnie z prezentowanymi zagadnieniami: Firewall & VPN GigaCon, Network Security Gigacon oraz Secure Mail GigaCon.

W drugim dniu Kongresu prezentację pod tytułem "Jak samodzielnie walczyć z wirusami" poprowadzi Robert Kapuściński, dyrektor ds. technicznych z firmy Kaspersky Lab Polska. Wykład ten przedstawia metody pozwalające na eliminowanie bez użycia aplikacji antywirusowych szkodliwych programów zainstalowanych w systemie.

Więcej informacji o Kongresie oraz bezpłatna rejestracja na stronie:

Kaspersky Lab Polska Sp. z o.o.