Technologie » Komputery

Kaspersky PURE 3.0 otrzymuje wyróżnienie "Produkt Roku 2014" od czytelników magazynu CHIP

Kaspersky PURE 3.0 - produkt przeznaczony do ochrony komputerów domowych przed zagrożeniami internetowymi - został uhonorowany prestiżowym wyróżnieniem "Produkt Roku 2014" przyznanym w plebiscycie polskiego wydania magazynu CHIP.

14 kwietnia 2014 r. w Warszawie odbyła się gala Tech Trendy 2014 magazynów CHIP oraz CRN, podczas której wręczone zostały wyróżnienia "Produkt Roku 2014". Produkty do poszczególnych kategorii nominowała redakcja magazynu CHIP, a wybór zwycięzców pozostawiono w rękach czytelników. Kaspersky PURE 3.0 zwyciężył w kategorii "Programy antywirusowe".

"Jesteśmy dumni z tak prestiżowego wyróżnienia, tym bardziej że ostatecznego wyboru najlepszych produktów dokonali czytelnicy magazynu CHIP, którzy doskonale znają się na najnowszych technologiach i niejednokrotnie są prawdziwymi ekspertami w dziedzinie IT. Pracujemy intensywnie nad tym, by nasze produkty spełniały wyśrubowane wymagania użytkowników i ogromnie cieszy nas, że starania te znalazły swoje odzwierciedlenie w wyróżnieniu otrzymanym przez Kaspersky PURE 3.0" - powiedział Piotr Kupczyk, dyrektor biura komunikacji z mediami, Kaspersky Lab Polska.

Relacja z gali Tech Trendy 2014 znajduje się na stronie http://www.chip.pl/artykuly/trendy/2014/04/tech-trendy-2014-nagrody-rozdane. Na stronie tej dostępny jest także film, w którym można zobaczyć, jak powstawały statuetki dla nagrodzonych produktów, które w tym roku zostały ... wydrukowane na drukarce 3D.

Pełna lista nagrodzonych produktów znajduje się na stronie http://www.chip.pl/konkursy/chip-produkt-roku-2014-wyniki.

Więcej informacji o produkcie Kaspersky PURE 3.0 znajduje się na stronie http://kaspersky.pl/pure.

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/news.

Kaspersky Lab Polska Sp. z o.o.