Technologie » AGD - RTV

Kibicuj naszym i odbierz kasę od Media Markt!

Media Markt podgrzewa piłkarskie emocje i startuje z nową promocją dla fanów futbolu. Awans biało-czerwonych do półfinału Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej zapewni klientom zwrot pieniędzy wydanych na zakupy.

Wystarczy w dniach 2-5 czerwca br. dokonać zakupów w jednym ze sklepów Media Markt i… kibicować polskiej reprezentacji!

Nadchodzące Mistrzostwa to także święto kibiców, którzy z niecierpliwością czekają na występy Polaków. Już w czerwcu nasi piłkarze staną przed szansą zdobycia tytułu najlepszej drużyny Europy. Media Markt wierzy w sukces reprezentacji i zachęca do tego samego polskich kibiców w nowej promocji „Kibicuj naszym i odbierz kasę”. Aby wziąć udział w akcji wystarczy w dniach 2-5 czerwca br. zrobić zakupy w jednym ze sklepów Media Markt lub sklepie internetowym www.mediamarkt.pl i zarejestrować swój paragon. Po awansie naszych piłkarzy do półfinału, każdy klient otrzyma zwrot wydatków za zakupy!

Media Markt stara się zawsze być blisko swoich klientów. W najbliższym czasie Polacy będą żyli Mistrzostwami Europy w Piłce Nożnej, dlatego podkręcamy piłkarskie emocje i proponujemy udział w akcji „Kibicuj naszym i odbierz kasę!” - komentuje akcję Andrzej Sobolik, Dyrektor Zarządzający siecią Media Markt. – Czekamy na popis piłkarskich talentów
i mamy nadzieję zobaczyć naszą reprezentację w kolejnych fazach mistrzostw, co najmniej do półfinału. Ten historyczny sukces biało-czerwonych będziemy świętować razem z klientami, którzy z tej okazji otrzymają zwrot pieniędzy za zakupy.

W akcji może wziąć udział każdy klient, który w wyznaczonych dniach dokona zakupów o wartości minimum 500 zł w sklepie stacjonarnym lub internetowym Media Markt, a następnie zarejestruje swój paragon na stronie internetowej lub w sklepie. Czas na rejestrację upływa 6 czerwca. Po awansie polskiej reprezentacji do półfinału Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej każdy klient, który zarejestrował swój paragon, otrzyma zwrot pieniędzy wydanych na zakupy.

Szczegółowe informacje na temat akcji można znaleźć w regulaminie dostępnym
w sklepach Media Markt oraz na stronie internetowej www.mediamarkt.pl .

Media Markt
Więcej informacji z firmy MEDIA SATURN  ( press box )

newss.pl

• avatar