Dom » Wnętrza

Kolekcja ARRAS TERAZ TANIEJ!

ARRAS to jeden z najpopularniejszych programów meblowych w ofercie BYDGOSKICH MEBLI. Jego oryginalny design nagrodzono w konkursie miesięcznika „Meble Plus” w kategorii Produkt Roku 2008. To kolekcja, która z uwagi na duży wybór brył, daje szerokie możliwości aranżacyjne.

ARRAS to ciekawa propozycja dla zwolenników współczesnego designu i rozwiązań funkcjonalnych. Szeroki wybór brył kolekcji umożliwia swobodne tworzenie układów meblowych do pomieszczeń o różnym kształcie i rozmiarze. Charakterystyczną cechą programu jest duża ilość szkła wykorzystana w konstrukcji poszczególnych brył. Przeszklenia występują zarówno na frontach, jak i na bokach korpusów mebli, co świetnie prezentuje się we wnętrzu.

Teraz BYDGOSKIE MEBLE proponują swoim klientom niepowtarzalną okazję – kolekcjęARRASw super promocyjnych cenach. Promocją objętych jest większość brył programu oferowanych do salonu lub jadalni. Dzięki akcji, zainteresowani będą mogli zaoszczędzić, nawet do kilku tysięcy złotych na wybranym zestawie.

Ceny obowiązujące w trakcie promocji:

TYP 01 kredens 2D nowa cena: 959 zł

TYP 02 kredens 2D4S nowa cena:  1 299 zł

TYP 03 kredens 3D oszklony nowa cena:  1 699 zł

TYP 04 szafka TV 2S narożna nowa cena:  899 zł

TYP 05 szafka TV 2S  nowa cena: 799 zł

TYP 06 szafka TV 2S szeroka nowa cena: 899 zł

TYP 07 panel do szafek TV 2S szeroka nowa cena: 599zł

TYP 08 szafka  2D1S LW nowa cena: 1699 zł

TYP 09 szafka  2D1S PR nowa cena: 1699 zł

TYP 10 bufet  2D4S nowa cena: 2 299 zł

TYP 11 witryna 1D LW/PR nowa cena: 1 399 zł

TYP 12 witryna 2D nowa cena: 1 699 zł

TYP 13 i TYP 14 witryna 2D2S LW/PR nowa cena: 1 999 zł

TYP 15 regał nowa cena:  999 zł

TYP 16 szafa 2D2S nowa cena: 1 799 zł

Promocja kolekcji ARRAS dostępna jest we wszystkich dobrych sklepach meblowych na terenie całego kraju.

www.bydgoskiemeble.pl

Primoloko/Black&WhitePR