Firma » Biznes

Kolekcja Mebli Klose "Przedsiębiorstwem Fair Play"

Firma Klose już po raz 8 znalazła się w gronie laureatów programu Przedsiębiorstwo Fair Play. W uznaniu najwyższych standardów etycznych, którymi firma Klose kieruje się w swoich działaniach biznesowych jury konkursu przyznało jej Złotą Statuetkę oraz Certyfikat „Przedsiębiorstwo Fair Play"

Program organizowany przez Instytut Badań nad Demokracją i Przedsiębiorstwem Prywatnym od lat promuje etykę w działalności gospodarczej wspierając firmy działające zgodnie z najwyższymi standardami  i normami Społecznej Odpowiedzialności Biznesu.

Wysokie standardy etyczne i moralne oraz transparentność zasad są kluczem do budowania zaufania i stworzenia długotrwałych relacji. To one są gwarantem trwania i rozwijania się firmy.” – mówi Wojciech Gieburowski, Prezes Kolekcji Mebli Klose. Reprezentował on, wspólnie z Zenonem Klorkiem, Dyrektorem ds. Sprzedaży i Marketingu Kolekcji Mebli Klose,  firmę Klose podczas finałowej gali w Pałacu Nauki i Kultury w Warszawie.

www.klose.pl

Andre.nor09