Technologie » Telekomunikacja

Kolorowa kolekcja etui marki Belkin zaprojektowana przez Orla Kiely

Etui do smartfonu nie musi być nudne! Udowodniła to Orla Kiely, znana irlandzka projektantka przygotowała razem z marką Belkin serię etui, które ozdobiła fantazyjnymi wzorami.
Orla Kiely w 1995 roku w Dublinie założyła sygnowaną własnym nazwiskiem markę. Jej znakiem rozpoznawczym jest zabawa kolorami, wzorami i fakturami. Dziś jej projekty zna cały świat mody. Kiely ma na swoim koncie kilka udanych własnych kolekcji ubrań, torebek i akcesoriów. Teraz rozpoczęła współpracę z amerykańską marką Belkin i zaprojektowała serię wyjątkowych etui. Z firmą Belkin połączyło ją wyczucie estetyki i otwartość na nowe wyzwania.

„Design jest najważniejszy", uważa Orla Kiely. Jeśli produkt jest dobrze zaprojektowany i pięknie wygląda, klient instynktownie go polubi i wybierze spośród pozostałych", dodaje projektantka. W zaprojektowanej prze nią kolekcji znalazły się oryginalne etui do iPhone'a, iPada i iPada Mini. Wszystkie pokrowce charakteryzują się ciekawą, wielokolorową szatą graficzną i interesującym wzornictwem. Najpopularniejszym motywem są charakterystyczne dla twórczości Kiely wzory kwiatów utrzymane w klimacie retro, których nie da się pomylić z innymi.  Etui wykonane są z najwyższej jakości tworzywa, które świetnie przylega do telefonu i chroni przed uszkodzeniami i zarysowaniami. Etui jest funkcjonalne i pięknie wygląda. To propozycja dla tych, którzy cenią najwyższą jakość wykonania i niesztampowe wzornictwo. Już za kilka tygodni etui będą dostępne w sprzedaży w Polsce.

Jeśli nie znacie jeszcze „świata Kiely", koniecznie obejrzyjcie ten filmik:

Belkin.com