Firma » Biznes

Konferencja Office Management w Warszawie

9 kwietnia w Warszawie odbędzie się konferencja Office Management. Spotkanie skierowane jest do właścicieli, członków zarządu, dyrektorów firm, office managerów i specjalistów odpowiedzialnych za sprawne funkcjonowanie firmy i realizację różnorodnych zadań i projektów.

Celem spotkania jest przekazanie praktycznych metod realizacji projektów, zarządzania przestrzenią biurową, obiegu dokumentów oraz organizacji czasu pracy.

Prelegenci poruszą tematy takie jak  obieg, przechowywanie, bezpieczeństwo dokumentów i e-dokumentów, inwentaryzacja środków trwałych w przedsiębiorstwie, optymalizacja kosztów druku, korespondencji, floty, based working, zarządzanie czasem pracy, bezpieczeństwo sieci IT oraz monitorowanie aktywności pracowników.

Temat szeroko pojętego bezpieczeństwa jest ostatnio niezwykle istotny, stąd też jego popularność. Nie mogło go więc zabraknąć podczas konferencji poświęconej sprawnemu funkcjonowaniu firm. Drugim tematem, który interesuje coraz bardziej przedsiębiorców jest zarządzanie czasem pracy i kontrola wydajności. W dobie powszechnego dostępu do Internetu nie jest tajemnicą, że pracownicy korzystają z sieci w pracy. Ważne jednak, by czas spędzony na sprawach prywatnych nie powodował zaniedbań w pracy. W monitorowaniu zachowań użytkowników może pomóc odpowiednie oprogramowanie – komentuje Grzegorz Oleksy, dyrektor firmy Axence.

Udział w konferencji jest bezpłatny. Kolejna edycja odbędzie się 19 listopada  2014r.

Organizatorem wydarzenia jest wydawca miesięcznika Modern Office Manager.

mwym