Firma » Biznes

Konferencje dla Jednostek Samorządu Terytorialnego

Fabryka Idei organizuje Cykl Konferencji Samorządowych. Pierwsza Konferencja planowana jest na 14 stycznia. Temat konferencji to: Jak skutecznie budować wizerunek miasta, gminy, regionu w kontekście komunikacji i promocji skierowanej do inwestorów, mieszkańców i turystów!

Obecnie Jednostki Samorządu Terytorialnego są zmuszone budować wizerunek oraz strategię komunikacji z otoczeniem. W codziennej pracy potrzebują umiejętnie i skutecznie promować walory, image i korzyści dla mieszkańców, turystów i inwestorów.

Osoby, które wezmą udział w konferencji będą miały możliwość wysłuchania ciekawych wykładów na temat kształtowania wizerunku regionu, tworzeniu jego tożsamości czy korzystania z narzędzi marketingowych.

Wśród proponowanych na pierwszą Konferencję tematów poruszane będą między innymi:

Public Relations w służbie jednostek samorządu terytorialnego czyli jak budować wizerunek i mówić korzyściami do inwestorów, mieszkańców i turystów.

Europa regionów czyli jak z sukcesem budować wizerunek na przykładzie lokalnej grupy działania gmin w fundacji „Bory Dolnośląskie".

Efektywne wykorzystanie narzędzi marketingowych w zakresie budowy strategii marki i promocji regionu, gminy i miasta.

Cykl Konferencji kierowanych do Jednostek Samorządowych to cztery spotkania we Wrocławiu w roku 2010. Spotkania mają charakter szkoleniowy i edukacyjny, a ich uczestnicy otrzymują materiały i Certyfikaty uczestnictwa.

Uczestnicy Konferencji będą mogli poszerzyć wiedzę, zdobyć nowe kompetencje i umiejętności, które z powodzeniem mogą wykorzystać w swojej codziennej pracy.

Koszt Konferencji to 575 zł netto.

Miejsce Konferencji Wrocław - Hotel Tumski.

Więcej informacji i zgłoszenia:

biuro@fabrykaidei.pl

Fabryka Idei Sp. z o.o. działa na rynku od 2001 roku łącząc doświadczenie i profesjonalizm jej założycieli. Fabryka Idei jako agencja Public Relations świadczy usługi dla firm i instytucji na czterech zakładach produkcyjnych: Zakład nr 1. Public Relations; Zakład nr 2 Wydawnictwa Firmowe; Zakład nr 3 Marketing Zintegrowany; Zakład nr 4 Butik Kreatywny CSR. Pracownicy firmy posiadają również duże doświadczenie w zakresie organizacji konferencji, szkoleń i eventów dla firm oraz instytucji samorządowych.

www.fabrykaidei.pl

Fabryka Idei Sp. z o. o.