Firma » Bankowość

Konkurs „TAPnij KASĘ” w aplikacji Android Pay™ z Alior Bankiem przedłużony do końca roku

Konkurs „TAPnij KASĘ” w aplikacji Android Pay™  z Alior Bankiem przedłużony do końca roku
W październiku br. Alior Bank we współpracy z firmą Google uruchomił akcję promocyjną „TAPnij KASĘ”, który cieszyła się ogromną popularnością wśród klientów. W związku z tym Alior Bank zdecydował o przedłużeW związku z tym Alior Bank zdecydował o przedłużeniu promocji do 31 grudnia 2017 r.

Udział w promocji mogą wziąć wszyscy klienci indywidualni banku i Kantoru Walutowego, którzy posiadają kartę zbliżeniową do rachunku. Na powitanie nowi użytkownicy mogą otrzymać 50 zł zwrotu za 5 wykonanych transakcji. Aby ubiegać się o jedną z nagród głównych w wysokości 1000 zł, wystarczy w jednym z tygodniowych etapów zdobyć jak największą liczbę punktów za zrealizowanie transakcji z wykorzystaniem aplikacji Android Pay.

Dla najbardziej aktywnych uczestników bank przygotował dodatkowe 30 nagród po 1000 zł. W sumie od początku trwania akcji Alior Bank przyzna aż 110 nagród. Oprócz tego każdy nowy użytkownik aplikacji mobilnej Android Pay, który spełni warunki akcji, wciąż może otrzymać na powitanie 50 zł.

Dodatkowe 30 nagród po 1000 zł

O nagrodę główną mogą ubiegać się użytkownicy aplikacji Android Pay, którzy w czasie trwania konkursu zdobędą najwięcej punktów za transakcje z wykorzystaniem mechanizmu TAP X. Uczestnik może otrzymać 1 punkt za transakcję o wartości min. 5 zł, albo aż 3 punkty za transakcję wykonaną w walucie obcej o wartości min. 1 EUR dla rachunków prowadzonych w EUR, 1 USD dla rachunków prowadzonych w USD, 1 GBP dla rachunków prowadzonych w GBP, 5 zł dla rachunków prowadzonych w złotówkach. Użytkownik może zdobyć punkty raz dziennie u jednego sprzedawcy, więc w im większej liczbie sklepów zostaną wykonane transakcje, tym większa szansa na wygraną.

Co tydzień, od 11 do 31 grudnia 2017 r., 10 użytkowników otrzyma po 1000 zł. Każdy klient może zdobyć nagrodę powitalną i główną  tylko raz. Nagrodę główną mogą otrzymać także dotychczasowi użytkownicy aplikacji Android Pay.

Nagrody powitalne o wartości 50 zł (dla nowych użytkowników)

Nagrodę powitalną mogą otrzymać nowi użytkownicy aplikacji Android Pay oraz ci, którzy nie dokonywali jeszcze płatności na swoim koncie w aplikacji. Warunkiem otrzymania nagrody jest wykonanie w ciągu trwania promocji co najmniej 5 transakcji aplikacją Android Pay na dowolną kwotę i w dowolnym miejscu w przynajmniej pięciominutowych odstępach czasu.

Aby wziąć udział w konkursie niezbędne jest wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych przez Alior Bank.

Więcej informacji o konkursie można znaleźć na stronie internetowej bankuregulaminie promocji TAPnij KASĘ.

UPR