Firma » Bankowość

Konto Oszczędnościowe Getin Banku zwycięzcą rankingu Comperia.pl

Oferta Getin Banku - 3,5% na Koncie Oszczędnościowym zajęła I miejsce w rankingu najlepszych kont oszczędnościowych w maju 2018 r. opracowanym przez Comperia.pl. W zestawieniu wytypowane są najatrakcyjniejsze oferty dla Klienta, który chce ulokować kwotę 10 tys. zł. na rachunku oszczędnościowym.

Promocyjna oferta Konta Oszczędnościowego w Getin Banku wyróżnia się wysokim oprocentowaniem wynoszącym 3,5% w skali roku aż przez 12 miesięcy.Z promocji można skorzystać do końca sierpnia br. Stawka 3,5% dotyczy kwoty do 10 tys. zł., natomiast środki powyżej tej kwoty objęte są oprocentowaniem podstawowym wskazanym w Tabeli dostępnej na stronie internetowej Getin Banku. Ponadto nadwyżka powyżej 10 tys. zł może zostać objęta promocją "Na nowe środki", dzięki której zarówno nowi, jak i obecni Klienci mogą zyskać oprocentowanie do 2,5% przez 4 miesiące dla nowych środków do 200 tys. zł.

Oferta Specjalna „Bonus za aktywność” na indywidualnym koncie oszczędnościowym, dostępna jest dla Klientów, którzy otworzą Konto Osobiste Proste Zasady, zapewnią wpływ wynagrodzenia w kwocie min. 1 500 zł miesięcznie oraz zgodzą się na przesyłanie oferty handlowej produktów i usług Banku. Oferta jest skierowana do osób, które nie posiadały konta osobistego w Getin Banku w okresie od 01.05.2017 r. do 10.05.2018 r.

GetinBank

Zamów opracowanie informacji prasowej