Firma » Bankowość

Kredyt hipoteczny: Kto proponuje najlepsze warunki finansowe?

Konkurencja została zepchnięta na dalszy plan. Żaden bank nie zaproponuje obecnie tak korzystnych dla portfela kredytobiorcy, niskich kosztów kredytu hipotecznego jak Nordea.

To kolejna promocyjna edycja potentata w ilości udzielonych kredytów hipotecznych w PLN, którego największymi zaletami są atrakcyjne warunki i szeroki wachlarz walut, w jakich są oferowane, ale również profesjonalne doradztwo kredytowe, dzięki któremu klient może w komfortowy sposób przejść cały proces kredytowy.

Pierwsze miejsce zdobył Nordea za kredyt hipoteczny na 100% wartości nieruchomości, czyli bez wkładu własnego i marżą wynoszącą 0,8%. Tego nie oferuje żaden inny bank.

Ranking, który został przygotowany przez Dziennik Gazeta Prawna i TotalMoney nie pozostawia złudzeń, gdzie powinni w pierwszej kolejności zgłosić się osoby zainteresowane pożyczeniem pełnej sumy, która w całości pokryje zakup mieszkania. Trzeba jednak się pośpieszyć ze złożeniem wniosku o kredyt hipoteczny, ponieważ kampanię promocyjną Nordea Bank Polska S.A prowadził będzie jeszcze przez kilkanaście dni (do 30 czerwca 2011 roku).

Szczegóły oferty oraz wysokość raty kredytowej można sprawdzić w porównywarce kredytów mieszkaniowych pod adresem: kredyty hipoteczne.

Może to być dobry omen na przyszłość, który wymusi na konkurencji dużo bardzie idące posunięcia by przyciągnąć klientów. Z czego na pewno ucieszą się przyszli kredytobiorcy.

Czynnikiem przeważającym szalę wyboru oferty kredytowej na zakup mieszkania są przede wszystkim koszty. Im niższe, tym kredyt hipoteczny korzystniejszy.

Kredyty gotówkowe bez zaświadczeń o zarobkach