Moda » Odzież

Lato w stylu PALMS – nowa kolekcja sieci KiK

Sezon wyprzedaży trwa na dobre a my na przekór wprowadziliśmy nową kolekcję na lato! Już od 15 lipca we wszystkich sklepach KiK króluje odzież z motywem PALMS.

Topy, spódnice, legginsy czy kimono? Nie musisz wybierać. PALMS świetnie sprawdza się jako motyw przewodni letnich stylizacji. Look prosto z niebiańskiej plaży może towarzyszyć ci na co dzień, pozostawiając przyjemne wspomnienie wakacyjnych przygód albo nastrajając do planowanych wojaży.

Poszczególne modele możesz zestawiać ze sobą na zasadzie kontrastujących kolorów lub tworząc total look w jednolitych odcieniach. Jeśli wolisz nosić motyw PALMS jako akcent, dobierz do wąskiej spódnicy gładką, zwiewną bluzkę, nadając lekkości całej stylizacji. Jako dodatek możesz wykorzystać egzotyczne naszyjniki lub kolie z kolorowymi kwiatami.

Jeśli szukasz pomysłu na casualową stylizację, załóż kimono i dżinsowe szorty. Zamszowa torba worek świetnie dopełni strój, a lekkie kolczyki i zestaw bransoletek podkreśli swobodę i nonszalancję.

W wersji sportowej legginsy zestaw z luźnym topem, w wersji wyjściowej dobierz do nich dopasowaną koszulkę  szpilki.

Zainspiruj się stylem KiK!

Oferta ograniczona w czasie.

KiK Textil sp z o.o.

ul. Modrzewskiego 15/17

50-156 Wrocław

Telefon: + 48 (0) 71 377 44 00

Faks: + 48(0) 71 377 44 01

E-Mail: info.pl@kik-textilien.com

www.kik-textilien.com

KiK Textil Sp. z o. o. to jedna z wiodących sieci detalicznych na rynku europejskim. Pierwszy sklep pod szyldem KiK otwarto w 1994 roku w Düsseldorfie. Od tego czasu sieć sukcesywnie się rozrasta rozwijając działalność w kolejnych krajach. Obecnie marka KiK jest w właścicielem ponad 3 200 sklepów na terenie: Niemiec, Austrii, Holandii, Czech, Słowacji, Słowenii, Węgier, Chorwacji i Polski.

KiK Textil Sp. z o. o. oferuje bogaty asortyment, obejmujący wysokiej jakości odzież, biżuterię, dodatki, zabawki oraz tekstylia domowe. Swoją ofertę firma kieruje do osób ceniących modne i markowe produkty w atrakcyjnej cenie.

GUTPR

• avatar
    ~ujot 2015-08-07 22:52:30

fajne ale jednak wolę wyprzedaze, bo taniej. Zamówiłam w BeJeans.pl szorty Levisa i sukienkę. Mają promo do 60% i sa rzetelni i to dla mnie się liczy. Nie musze mieć najnowszej kolekcji bo w końcu i tak będzie stara.