Dom » Wnętrza

Laureaci wiosennej edycji kursów projektowania CREATOR

Jolanta Kupis, Karina Małaczek, Karolina Pietyra oraz Anna Siwicka to laureatki wiosennej edycji kursu CREATOR 2017. Ich prace zostały wyróżnione jako najlepsze i będą opublikowane w najbardziej prestiżowych magazynach i portalach zajmujących się tematyką wnętrz, ogrodów i designu.

Firma CREATOR jako jedyna w branży, opracowała autorską formułę organizowania konkursów na najlepszy projekt zaliczeniowy pod patronatem medialnym. Prowadzone są one w czterech polskich miastach: Gdyni, Krakowie, Warszawie i Wrocławiu. Kursy CREATOR to projekt cyklicznych zajęć szkoleniowych, skierowany zarówno do laików, którzy chcą zdobyć nowe kwalifikacje zawodowe, jak i do profesjonalistów pragnących poszerzyć swoją wiedzę.

Wykładowcy to wykwalifikowana kadra złożona z przedstawicieli środowiska akademickiego, a także cenionych w Polsce architektów, projektantów wnętrz i designerów. Zajęcia przyjmują formę wykładów, prezentacji oraz interaktywnych zajęć warsztatowych. Taka formuła umożliwia uczestnikom zdobycie zarówno teoretycznej, jak i praktycznej wiedzy, a tym samym pozwala na kompleksowe przygotowanie do pracy w zawodach projektanta wnętrz, stylisty i dekoratora. Dodatkowym atutem jest organizowanie, specjalnie dla uczestników szkoleń, praktycznych zajęć fakultatywnych, w pracowniach projektowych i showroomach wnętrzarskich.

Zajęcia kończą się prezentacją i obroną projektów zaliczeniowych, wykonanych przez uczestników. Specjaliści oceniają, a następnie wybierają najlepsze prace projektowe. Uczestnicy, oprócz możliwości zaistnienia w branży, na zakończenie kursu otrzymują certyfikat w formie świadectw MEN. Dokument potwierdza zdobycie nowej wiedzy i kwalifikacji zawodowych.

CREATOR jest Niepubliczną Placówką Oświatową, organizującą szkolenia od ponad 10 lat. Tegoroczny patronat medialny kursów CREATORA objęli m.in: Weranda, Czas na Wnętrze, designteka.pl, meble.pl, Nowy Magazyn, biznes.meble.pl, sophisti.pl, Ekspert budowlany.

Najbliższe terminy kursów CREATOR rozpoczynają się: 30 września 2017 r. we Wrocławiu, 23 września 2017 r. w Krakowie, 16 września 2017 r. w Warszawie oraz 7 października 2017 r. w Gdyni. Trwają jeszcze zapisy, ale liczba miejsc jest ograniczona.

Więcej informacji na stronie www.creator.net.pl

Zgłoszenia na kursy:

Małgorzata Stawińska, biuro@creator.net.pl, tel. 504 222 373

Dodatkowe informacje:

Olga Kisiel-Konopka, olga@okkpr.pl, tel. 882 444 811

O laureatkach:

Jolanta Kupis - z wykształcenia nauczyciel, z natury artystyczna dusza. Od zawsze pasjonatka projektowania wnętrz i kreowania przestrzeni. W swoich projektach stawia przede wszystkim na drewno, beton, szkło i kamień naturalny. Jak twierdzi, wykorzystanie tych materiałów sprawia, że przestrzeń staje się ponadczasowa. Tworząc wnętrza, jej projekty wybiegają daleko poza schemat. Ceni dobry design użytkowy, a luksus to dla niej przede wszystkim dbałość o szczegóły.

Karina Małaczek - jej przygoda z wnętrzami zaczęła się od urządzania przestrzeni rodzinie
i znajomym. Z czasem aranżacja wnętrz stała się jej pasją i teraz postanowiła zająć się nią profesjonalnie. Kurs Creatora pozwolił jej poznać techniczną stronę tworzenia projektów. Już zapowiedziała, że będzie brała udział także w kolejnych edycjach.

Karolina Pietyra - prawdziwa bizneswomen, menadżer w międzynarodowej firmie. Do tego pasjonatka sportu i od niedawna projektowania. Prywatnie mama bliźniąt Kalinki i Maksymiliana. Jej wolny czas pochłaniają dzieci oraz oczywiście projektowanie.

Anna Siwicka - absolwentka Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Turystyki. Rok temu postawiła wszystko na jedną kartę: porzuciła dotychczasową pracę i zaczęła realizować swoje marzenia o projektowaniu wnętrz. Teraz wie, że tak widzi swoją przyszłość, chce tworzyć wyjątkowe i piękne wnętrza. Prywatnie mama 6-letniej Zuzi.

OKK!