Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Letnie orzeźwienie z Naturalną Ice Tea od marki Herbapol

Orzeźwiające napoje mogą być zarówno smaczne, jak i naturalne – przekonuje Herbapol-Lublin, producent Naturalnej Ice Tea. Napój herbaciany pod marką Herbapol został stworzony ze składników wysokiej jakości i w przeciwieństwie do większości konkurencyjnych produktów nie zawiera konserwantów, barwników oraz substancji słodzących.

W odpowiedzi na potrzeby coraz bardziej świadomych konsumentów, firma Herbapol-Lublin dokłada wszelkich starań, aby produkty z jej oferty wyróżniały się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale również jak najlepszym składem. Stworzona z myślą o orzeźwieniu w upalne dni Naturalna Ice Tea to doskonała alternatywa dla dotychczasowej oferty rynkowej. Nie zawiera konserwantów, barwników ani substancji słodzących, dlatego polecana jest zarówno dorosłym, jak i młodszym konsumentom.

Naturalna Ice Tea dostępna jest w trzech wyrazistych, owocowych i orzeźwiających smakach na bazie herbaty czarnej oraz herbaty zielonej: Ice Tea Peacho smaku brzoskwiniowym, Ice Tea Lemono smaku cytrynowym oraz Ice Tea Green tea with lemon and mint– na bazie zielonej herbaty z dodatkiem cytryny i mięty.

Herbapol troszczy się zarówno o konsumentów, którym oferuje najlepszy skład, jak i naturę, z której czerpie inspiracje niezmiennie od 69 lat. Dlatego napój herbaciany Naturalna Ice Tea został zamknięty w przyjaznej dla środowiska szklanej butelce, dodatkowo zabezpieczonej banderolą, co gwarantuje prawidłowe zamknięcie– mówi Anna Justyniarska, PR & Digital Manager Herbapol-Lublin.

Naturalna Ice Tea marki Herbapol dostępna jest w wybranych sieciach sklepów, na wybranych stacjach benzynowych oraz w kanale gastronomicznym.

Herbapol-Lublin

• avatar
    ~tara 2018-07-15 18:33:32

Ja na lato kupiłam wyciskarkę Slow Juicer i w niej przygotowuję soki dla siebie i swojej rodziny. Takie są najlepsze - żadnej chemii i konserwantów.

Zamów opracowanie informacji prasowej