Dom » Nieruchomość

Letnie promocje inwestycji mieszkaniowych w Warszawie

W okresie wiosennym i letnim warto śledzić oferty deweloperów, ponieważ dbają, aby klienci mogli skorzystać z atrakcyjnych promocji i zakupić mieszkanie na preferencyjnych warunkach. W maju osoby zainteresowane zakupem nowego M4 mogą zrobić sprytne zakupy w jednej z inwestycji J.W. Construction.

Wiosna i lato to wygodny okres na urządzenie wymarzonego M4. Od początku roku największym zainteresowaniem cieszą się mieszkania o powierzchni 45-65 m2, od kwietnia więcej osób rozważa także zakup lokali czteropokojowych – powiedziała Małgorzata Ostrowska, członek zarządu oraz dyrektor marketingu i sprzedaży w J.W. Construction Holding S.A.  Jak co roku można także liczyć na promocje deweloperów – dodaje.

W maju mieszkania na preferencyjnych warunkach można zakupić w 3 inwestycjach Spółki w Warszawie. W Zielonej Dolinie, zlokalizowanej na warszawskiej Białołęce, 20 gotowych mieszkań można nabyć w cenie od 4390 PLN/m2. To inwestycja, objęta programem MDM, z dostępem do dobrej infrastruktury w okolicy osiedla i położona 20 minut od centrum Warszawy. Mieszkania w niskiej zabudowie o powierzchni od 29-86 m2 – od kawalerek do czteropokojowych - są funkcjonalne i dobrze nasłonecznione. Z osiedla łatwo dojechać do popularnych miejsc wypoczynkowych, takich jak Zalew Zegrzyński oraz tereny Narwi i Bugu.

W prestiżowej, nowoczesnej Bliskiej Woli przy ulicy Kasprzaka można skorzystać z podwójnej promocji: wybrane lokale dostępne są w preferencyjnej cenie od 6800 PLN/m2, a dodatkowo oferta gwarantuje akt notarialny gratis. Osiedle dostosowane jest do wysokiego tempa życia mieszkańców stolicy i zaplanowane z myślą o rodzinach  - na terenie Bliskiej Woli powstaną lokale usługowo-handlowe, przedszkola oraz tereny sportowo-rekreacyjne. W pobliżu znajdują się przystanki komunikacji publicznej, placówki edukacyjne oraz medyczne. W ofercie dostępne są lokale od 26 do ponad 120 m2. Mieszkania posiadają duże drewniane okna, obszerne balkony i tarasy. Dodatkowo mieszkańcy partnerów będą korzystali z przestronnych ogródków. Dla każdego budynku przewidziano wspólny taras, zachęcający do sąsiedzkiej integracji. Dla osób, które chciałyby zamieszkać w enklawie blisko natury, ale z łatwym dostępem do kulturalnej oferty stolicy, skierowana jest oferta mieszkań w Villi Campinie, gdzie za 40m2 w promocji zapłacimy  tylko 175 tys. PLN. Osiedle położone jest 7 min. od Bemowa, w pobliżu Puszczy Kampinoskiej. Znajdują się na nim zarówno mieszkania, jak i eleganckie domy pokazowe oraz nowoczesne domy dla młodych, objęte programem MDM. Mieszkania w Villi Campinie są także objęte programem MDM.

J.W. Construction Holding S.A.