Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Licz bombki i zgarniaj nagrody od Centrum Handlowego Osowa

W piątek 11 grudnia w Centrum Handlowym Osowa ruszył świąteczny konkurs, w którym do wygrania są karty podarunkowe o wartości 1 000 złotych na zakupowe szaleństwa. Wystarczy tylko zrobić zakupy za minimum 50 złotych i policzyć bombki na bożonarodzeniowym drzewku, aby wejść do gry o atrakcyjne nagrod

Z okazji zbliżającej się Gwiazdki CH Osowa przygotowało „bombkowy” konkurs! Aby wziąć udział w zabawie „Policz bombki na choince”, wystarczy zrobić zakupy za co najmniej 50 złotych w sklepach CH Osowa, wypełnić kupon konkursowy wpisując liczbę niebieskich bombek znajdujących się na choince i wrzucić do urny. 10 osób, które najtrafniej oszacuje liczbę bombek zawieszonych na choince znajdującej się w CH Osowa otrzyma kartę podarunkową o wartości 1 000 złotych na dodatkowe zakupy. Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej telefoniczne najpóźniej w dniu 22 grudnia, a odbiór nagród będzie możliwy w Dyrekcji CH Osowa do 31 grudnia 2015.
„Przed nami gwiazdkowy konkurs, w którym w rolę Świętego Mikołaja wcieli się Centrum Handlowe Osowa i wręczy atrakcyjne prezenty 10 klientom, którzy najtrafniej oszacują liczbę bombek na naszej choince. Każdy ma szansę na wygraną, dlatego już dziś zapraszam wszystkich do udziału w naszej zabawie i życzę powodzenia” – mówi Agnieszka Wojtaszczyk, dyrektor Centrum Handlowego Osowa.
Zakupy uprawniające do udziału w konkursie świątecznym można realizować także w salonie H&M, który od 6 grudnia jest obecny w CH Osowa!
Świąteczna zabawa w liczenie bombek potrwa od 11 do 20 grudnia. Regulamin konkursu dostępny jest w Punkcie Obsługi Konkursu, w siedzibie Organizatora i biurze dyrekcji centrum.
Informacje o firmie:
Centrum Handlowe Osowa to jedno z pierwszych centrów handlowych w Trójmieście. Zlokalizowane jest przy Obwodnicy Trójmiasta, przy trasie będącej przedłużeniem autostrady A1 i prowadzącej na Hel (droga krajowa S6), co świadczy o dobrym skomunikowaniu obiektu oraz łatwym i szybkim do niego dostępie. Oferta handlowa obejmuje hipermarket, liczne butiki i punkty usługowe, plac zabaw dla dzieci oraz specjalną strefę dla rowerów, zlokalizowaną na monitorowanym parkingu przy strefie restauracyjnej. CH Osowa to miejsce przyjazne rodzinom oraz osobom niepełnosprawnym. Nowoczesna strefa restauracyjna z darmowym dostępem do bezprzewodowego internetu idealnie nadaje się na spotkania biznesowe oraz dla osób będących w podróży. Więcej informacji o centrum na stronie www.chosowa.pl
Właścicielami Centrum Handlowego Osowa są firmy: Pradera Gdańsk Osowa Sp. z o.o., należąca do funduszu PCEF zarządzanego przez Praderę (www.pradera.com) oraz OIK Gdańsk Retail Project Sp. z o.o. należąca do funduszu HANSAINVEST (www.hansainvest.com). Zarządcą obiektu jest Apsys Polska S.A. (www.apsysgroup.com).

Orchidea