Dom » Nieruchomość

Linea otwiera drzwi do swoich domów

W dniach 22-23 października 2016, deweloper Linea po raz kolejny przygotuje dla wszystkich zainteresowanych „Drzwi Otwarte”. W sobotę i niedzielę, w godzinach 10-16 będzie można zobaczyć osiedla Leśna Polana oraz Osada Leśna.

Organizowane przez dewelopera „Drzwi Otwarte” to doskonała okazja, by jeszcze lepiej poznać projekty zaprezentowane podczas Targów Mieszkań i Domów w dniach 15-16 października. Tydzień po Targach, również w weekend, Linea otworzy drzwi do swoich domów dla wszystkich zainteresowanych. A tych zapewne nie zabraknie, ponieważ deweloper cały czas dostosowuje swoją ofertę do potrzeb aktualnych i przyszłych mieszkańców.  To właśnie dlatego Linea buduje kilka typów domów: Etiuda, Largo, Forma, Piano, Sonata i Villa. Podczas „Drzwi Otwartych” zwiedzający będą mogli również porozmawiać z architektami, którzy pracują dla dewelopera i chętnie udzielą informacji na temat osiedli oraz charakterystyki poszczególnych budynków. – Naszym Klientom doradzimy również, jak bezpiecznie, bezstresowo i sprawnie przejść przez cały proces zakupu mieszkania oraz jaki sposób finansowania wybrać – mówi Adam Wędrychowicz z firmy Linea. Deweloper przypomni o zniżkach na mieszkania gotowe do odbioru od 10 do 15 tys. zł. Rabat dotyczy również dopiero wprowadzonych do sprzedaży mieszkań na osiedlu Leśna Polana. Obie promocje obowiązują do końca października.

Z pewnością warto wybrać się na „Drzwi Otwarte” Linea, kiedy szukamy miejsca dla całej rodziny. Eksperci rynku nieruchomości zwracają uwagę, by korzystać przede wszystkim z ofert firm sprawdzonych, z dużą renomą na rynku i wieloma udanym realizacjami na koncie. Deweloper Linea to domy dla ponad 1000 rodzin w Osadzie Leśnej i Leśnej Polanie. Obie inwestycje regularnie są nagradzane przez fachowców rynku nieruchomości. Dla przyszłych i aktualnych Mieszkańców ważne jest coś więcej - dbałość dewelopera o przestrzenie wspólne, czy działalność społeczna na rzecz gminy i jej mieszkańców. Firma Linea w tym obszarze wyróżnia się – między innymi podarowała gminie tereny z przeznaczeniem pod budowę szkoły podstawowej w Dąbrówce, przygotowała również projekt budynku. Mieszkańcom osiedli Linea żyje się komfortowo też ze względu na bliskość terenów zielonych, czy ciekawe wydarzenia organizowane przez dewelopera dla całych rodzin. Dojazd z Dąbrówki do Poznania nie zajmuje dużo czasu, ze względu na dostępność ekspresowej drogi S11 oraz węzła z autostradą A2. Również jazda pociągiem jest krótka i bezstresowa. Najlepsza okazja, by sprawdzić, jak szybko przebiega podróż, to odwiedziny w czasie „Drzwi Otwartych” w Dopiewcu przy ulicy Promenada 5 w najbliższy weekend.

Red.