Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Łyk słońca na każdą pogodę!

Wiosna z pasją i energią do działania dzięki świeżym sokom Cymes

Co zrobić, by pozostać optymistką patrzącą na świat w kolorowych barwach i cieszyć się z kolejnych wyzwań, które pojawiają się na horyzoncie? We współczesnym zabieganym świecie musimy zajmować się wieloma rzeczami równocześnie. Ważna jest kariera, praca, dzieci. Ale równie ważne dla poczucia satysfakcji są pasje, przyjaciele i wolny czas. O jakości życia w dużym stopniu decyduje nasza zdolność do harmonijnego łączenia tych wymiarów i codziennego budowania równowagi pomiędzy obowiązkami i przyjemnością.

Znajdź swój czas

Każdy z nas ma swój sposób na relaks i oderwanie od codziennych obowiązków. W dbaniu  o wewnętrzną pozytywną energię bardzo pomagają nam warzywa i owoce, pełne odżywczych składników, ważnych dla dobrego samopoczucia. Często jednak nasze codzienne obowiązki sprawiają, że trudno znaleźć czas na bieganie po bazarach w poszukiwaniu świeżych składników, by później, mniej lub bardziej kreatywnie, przyrządzać z nich zdrowe dania. Zdecydowanie lepiej ten czas poświęcić na realizację swoich pasji! Dlatego właśnie idealnym rozwiązaniem są jednodniowe świeże soki Cymes, które znajdziemy w sklepowych lodówkach, niezależnie od pory roku.

Świeża energia prosto z lodówki

Sięganie po butelkę ze świeżym sokiem, pełnym witamin i minerałów, może stać się codziennym gestem, dzięki któremu życie nabiera kolorów. Świeże soki Cymes doskonale gaszą pragnienie i nawadniają nasz organizm. Co najważniejsze jednak, wspierają nasze dobre samopoczucie, uzupełniając dzienne zapotrzebowanie organizmu na spożycie owoców i warzyw.

Formuła naturalnych jednodniowych soków Cymes oznacza, że produkt dostarczany jest do sklepów codziennie, bezpośrednio po tłoczeniu, co daje gwarancję świeżości i najwyższej jakości. Pijąc je mamy pewność, że jest to produkt bez konserwantów. Do ich produkcji wykorzystywane są polskie warzywa i owoce, pochodzące ze sprawdzonych upraw, zlokalizowanych w ekologicznie czystych rejonach kraju.

Ciesz się energią i smakiem

Świeże soki Cymes z owoców i warzyw są dostępne w klasycznych wariantach: Marchew, Marchew-Seler, Jabłko, ale w swoim asortymencie firma posiada też warianty: Jabłko z Sokiem Truskawkowym, Gruszka, Kiszona Kapusta – Marchew, Mandarynka, Grejpfrut, Ananas, Pomarańcza. Ten szeroki wachlarz smaków pozwala zbilansować codzienną dietę, a wygodna, szklana butelka o pojemności 250 ml ułatwia wkroczenie na ścieżkę zdrowego trybu życia, pełnego energii i pozytywnego nastawienia. Potwierdza to również Ambasadorka marki Cymes, Weronika Książkiewicz - jedna z najbardziej rozchwytywanych, a przez to zapracowanych polskich aktorek.

Podczas gdy prym w ofercie świeżych soków Cymes od lat wiedzie świeży sok z marchwi, godne uwagi są również soki, które łączą tradycyjne warzywa. Znakomitym przykładem jest połączenie marchewki i selera: idealnie wspomoże organizm, dostarczy witamin, poprawi jakość i wygląd skóry. Beta-Karoten zawarty w marchewce przyśpiesza opalanie i przedłuża efekty kąpieli słonecznych, jednocześnie opóźniając pojawienie się zmarszczek. Powszechnie wiadomo, że regularne spożywanie marchewki prowadzi do poprawienia kolorytu skóry, dzięki czemu zyskuje ona efekt delikatnego muśnięcia słońcem. Niewiele osób natomiast wie, że seler zawiera dwukrotnie więcej witaminy C, niż znajduje się w cytrusach. Chociaż smak na to nie wskazuje, to w zależności od pory roku i sposobu przechowywania, może to być nawet 150 mg w 100 g.

Świeże soki Cymes ułatwiają dostęp do codziennej dawki witamin i pomagają w zachowaniu energii niezbędnej do tego, by cieszyć się życiem i rozwijać swoje pasje. Pasja odkrywania może otworzyć przed nami nieznany świat... warzyw.

roots_as