Technologie » Komputery

Macrologic szuka partnerów handlowych

Macrologic wznawia poszukiwania kolejnych partnerów handlowych, którzy będą wspierać spółkę w sprzedaży oferowanych przez nią rozwiązań.

Potrzeba rozbudowy sieci partnerskiej ma bezpośredni związek z wprowadzeniem przez spółkę na rynek rozwiązania Macrologic Merit, pierwszego polskiego procesowego systemu ERP.

owy produkt autorstwa Macrologic to szansa dla firm zajmujących się sprzedażą oraz wdrażaniem oprogramowania na wzbogacenie swojej oferty o rozwiązanie wspierające zarządzanie procesami w organizacji. Istotne dla potencjalnych partnerów będzie z pewnością to, że Macrologic Merit zawiera pakiet predefiniowanych, standardowych procesów, co pozwala na szybkie uruchomienie rozwiązania.

CZYTAJ CAŁOŚĆ ARTYKUŁU TUTAJ: http://magazynit.pl/kraj/macrologic-szuka-partnerow-handlowych.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów

Za 26 dni:
Pierwszy w Polsce Zlot Audi A2!