Technologie » AGD - RTV

Maj w Puławach z ofertą Media Markt!

Sklep popularnej sieci Media Markt zostanie uruchomiony w Puławach już w maju br. Będzie to największy w mieście i okolicy sklep z elektroniką użytkową.

Nowoczesny sklep Media Markt powstanie w Galerii NOVA i zajmie powierzchnię ok. 1300 m2. Dzięki szerokiej ofercie produktów i usług ma szansę stać się technologicznym centrum miasta. Poza pełnym wyborem nowoczesnej elektroniki klienci mogą liczyć na fachową obsługę i doradztwo. O komfort odwiedzających zadba 20 pracowników sklepu – większość to mieszkańcy Puław i okolic.

Cieszymy się z naszej obecności w Puławach. Zadbamy o to, żeby sklep Media Markt stał się dla mieszkańców miasta nie tylko powierzchnią handlową, ale również miejscem odkrywania przyjemności z technologii - zarówno tej ułatwiającej codzienne życie, jaki i tej wspierającej rozwój pasji. – powiedział Łukasz Jerzmanowski, Kierownik Sklepu Media Markt  w Puławach.

Dyrekcja sklepu zapowiada atrakcje dla mieszkańców miasta, związane z promocją otwarcia sklepu. Na klientów czeka również ciekawa oferta produktowa.

Otwarcie sklepu w Puławach wpisuje się w strategię rozwoju wielokanałowego sieci Media Markt, zakładającą dotarcie z ofertą do jak najszerszego grona klientów. Od roku 2015 marka z sukcesem uruchamia kolejne sklepy w miastach poniżej 100 tys. mieszkańców, poszukując stale optymalnych lokalizacji.

Media Markt
Więcej informacji z MEDIA MARKT  ( press box )

newss.pl