Motoryzacja » Samochody

MapaMapa na telefony iPhone

IMAGIS S.A. producent MapyMap ogłasza przygotowania do premiery swojej najnowszej wersji nawigacji na telefony iPhone. Premiera odbędzie się 4 kwietnia bieżącego roku, produkt ma być tańszy od konkurencji oraz dostępny w licencji LIFE TIME.

Link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=1jCCBp4WZg8

Na 4 kwietnia bieżącego roku planowana jest premiera najnowszej wersji nawigacji MapaMap przeznaczonej na telefony iPhone. Będzie ona dostępna w sklepie internetowym App Store pod nazwą MapaMap Travel. Nowy produkt wprowadzi innowacyjny interface użytkownika dostosowany w swoim wyglądzie i logice działania do standardów przyjętych w urządzeniach mobilnych firmy Apple. MapaMap Travel oferować będzie te same dokładne mapy Polski które dotychczas wykorzystywane były w systemach nawigacyjnych MapaMap, a nad których aktualizacją czuwa sztab specjalistów firmy IMAGIS. MapaMap Travel oferowana będzie w tak zwanej licencji LIFE TIME. Oznacza to, że właściciel telefonu iPhone po zakupie MapyMap Travel będzie mógł z niej korzystać w sposób nieograniczony czasowo. Fakt ten będzie wyróżniał produkt na tle konkurencyjnych programów takich jak na przykład Automapa, która w wersji na iPhone działa tylko przez rok od zakupu. Producent MapyMap zapewnia również, że oferta na MapaMap Travel będzie atrakcyjniejsza cenowo.

Dla wszystkich portali internetowym umożliwiamy zamieszczenie wraz z informacją prasową filmu prezentującego działanie, MapyMap Travel.

Link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=1jCCBp4WZg8

Poniżej cały skrypt do umieszczenia na portalu okna z filmem:

IMAGIS SA (producent MapaMap)

Łukasz Brzostek
Kierownik Działu Marketingu
lukasz.brzostek@imagis.pl

Górczewska 212/226, 01-460  Warszawa
tel.(022) 638 41 86, (022) 638 41 88

www.IMAGIS.pl - wszystko firmie i jej produktach

www.MapaMap.pl - strona systemów nawigacyjnych

www.mapGO.pl - mapy IMAGIS-u w internecie - internetowy lokalizator

Obsługa public relations