Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Marcowe obniżki w Porcie Łódź – już wkrótce Dzień Wielkich Promocji

Zbliżająca się wiosna to doskonały moment, by wymienić zimową garderobę na lżejsze ubrania. Świetną okazją do urozmaicenia zawartości swojej szafy będzie kolejna edycja Dnia Wielkich Promocji, która odbędzie się w Porcie Łódź już 13 marca.

Promocje i rabaty dla fanów mody

Nadchodząca wiosna inspiruje do odświeżenia garderoby. Zakupy ubrań warto rozpocząć w sklepach Mon Amie i Carry, w których ceny asortymentu spadną nawet o 50%. Obniżkami będą też kusić Reserved, Mohito, KappAhl i Takko, w których 13 marca będzie można liczyć na rabat w wysokości 20%. Specjalne oferty przygotowały również salony H&M i Orsay. W pierwszym ze sklepów przy zakupach za kwotę minimum 150 zł klienci zapłacą o 30 zł mniej. Ci, którzy zdecydują się wydać taką kwotę w Orsay mogą liczyć na 20-procentowy rabat. Trzystopniową skalę promocji przygotował sklep Top Secret. Przy zakupie jednej rzeczy klienci otrzymają rabat w wysokości 15%. Z kolei drugi i trzeci element garderoby zakupionej w tym sklepie to obniżka sięgająca odpowiednio 20 i 25%. Fanów jeansów z pewnością ucieszy oferta promocyjna obowiązująca podczas Dnia Wielkich Promocji w sklepie Cubus. Wszystkie ceny damskich i męskich jeansów spadną o 50 zł. Obniżka w wysokości 25 zł będzie obowiązywać również na jeansowe spodnie dziecięce. Pozostały asortyment sklepu potanieje o 20%. Salony PAWO, Bytom i Lavard przygotowały specjalną ofertę dla panów poszukujących eleganckiej garderoby. Pierwszy z nich zaoferuje 50-procentową obniżkę na cały asortyment. Panowie kupujący elementy nowej kolekcji w sklepie Bytom zaoszczędzą 20%, a w salonie Lavard 10%.

Do marszu, gotowi, start!

Na 20-procentowe zniżki mogą liczyć klienci sklepów CCC, Lasocki, Deichmann i Altero. Pierwsze dwa salony zaoferują 20-procentową obniżkę na kolekcję wiosna-lato. W sklepie Deichmann taki sam rabat będzie obowiązywał na obuwie, torby, plecaki, skarpetki
i apaszki. Również w Altero ceny asortymentu spadną o 20%. Obuwie potanieje również w sklepie Filippo - klienci dokonujący
w nim zakupów w dniu 13 marca będą mogli zaoszczędzić 13%.
W salonie Venezia 10% rabatu będzie także dotyczyć kolekcji wiosna-lato. Na taką samą obniżkę mogą liczyć klienci salonu Wojas (promocja nie dotyczy fasonu 3680) i Heavy Duty.

Promienna cera na wiosnę

Klienci, którzy odwiedzą sklep Organique i zdecydują się na zakup jednego kosmetyku producenta będą mogli liczyć na 30-procentowy upust przy zakupie drugiego, tańszego produktu. Dokonując zakupu trzech kosmetyków w salonie Yves Rocher za trzeci, najtańszy klienci zapłacą jedynie 1 grosz.

To nie wszystkie promocje, jakie w Dzień Wielkich Promocji

Czekają na klientów Portu Łódź.

Więcej informacji znajduje się na stronie: www.portlodz.pl.

Maria Szwed