Społeczeństwo » Społeczeństwo

Maxi Zoo w plebiscycie Top for Dog

Maxi Zoo po raz kolejny bierze udział w plebiscycie Top for Dog wyłaniającym najlepsze usługi i produkty odpowiadające na zwierzęce potrzeby. W tym roku sieć walczy o głosy w trzech kategoriach: najlepszy sklep stacjonarny, karmy mokre oraz karmy suche.

Maxi Zoo to polska filia sieci specjalistycznych sklepów z artykułami dla zwierząt, która została założona w 1990 pod marką Fressnapf. W Polsce Maxi Zoo posiada swoje sklepy w Warszawie, Poznaniu i Milanówku. Każdy ze sklepów Maxi Zoo posiada w swojej ofercie ponad 6000 produktów, wśród których znajdują się nie tylko znane marki, ale także szeroki wachlarz marek własnych odpowiadających na potrzeby nawet najbardziej wymagających czworonogów.

Wszystko co robimy, robimy z miłości do zwierząt. Dlatego bardzo zależy nam na tym, aby nasze sklepy były nie tylko dobrze zaopatrzone i miały profesjonalną obsługę, ale także, aby były przyjazne dla zwierząt. Do naszych sklepów można przyjść z psem i skorzystać ze specjalnej wagi dla czworonogów. Dla odwiedzających nas szczekających gości mamy także przygotowany Open Bar, w którym mogą spróbować naszych przysmaków. – mówi Bartłomiej Łętocha, Dyrektor Marketingu i Sprzedaży Maxi Zoo. Wiemy, że nasza filozofia jest doceniana przez klientów, ponieważ w zeszłym roku udało nam się zdobyć prestiżową nagrodę dla najlepszego sklepu stacjonarnego w plebiscycie Top for Dog. Mamy nadzieję, że i w tym roku uda nam się uzyskać ten tytuł, dlatego też wszystkich sympatyków zachęcamy do głosowania. – dodaje Bartłomiej Łętocha.

W tegorocznej edycji plebiscytu Top for Dog sieć sklepów Maxi Zoo walczy o wygraną w trzech kategoriach: sklep stacjonarny oraz producent najlepszej karmy suchej i mokrej dla psów. Celem tego konkursu jest wyłonienie najlepszych produktów i usług związanych z psimi potrzebami, dlatego też Maxi Zoo zgłosiło do głosowania nie tylko sieć sklepów, ale także karmy suche i mokre z linii SELECT GOLD Sensitive. Są to karmy, które są w stanie odpowiedzieć na potrzeby nawet najbardziej wymagających psów, ponieważ ich receptura jest odpowiednia także dla psów ze skłonnością do nietolerancji pokarmowej lub mających wrażliwy układ trawienny. W konkursie można oddawać głosy do 15 listopada na: www.topfordog.pl Oficjalna Gala, na której ogłoszone zostaną wyniki odbędzie się w Warszawie w listopadzie.

O Maxi Zoo:

Maxi Zoo należy do założonej w 1990 roku w Niemczech przez Torstena Toellera sieci sklepów z produktami dla zwierząt. Działająca pod nazwą Fressnapf lub Maxi Zoo sieć jest obecnie niekwestionowanym liderem na europejskim rynku. W Polsce Maxi Zoo ma 6 sklepów, jednak już w najbliższym czasie planowana jest dalsza ekspansja. Zlokalizowane w Warszawie, Poznaniu i Milanówku sklepy oferują swoim klientom niezwykle szeroki wybór produktów żywnościowych, oryginalnych akcesoriów oraz zabawek. Asortyment ponad 6000 produktów dla zwierząt obejmuje najbardziej znane na rynku marki, ale również wyjątkowe produkty marek dostępnych tylko w Maxi Zoo. Maxi Zoo to także profesjonalna obsługa służąca fachową radą, możliwość przyjścia do sklepu z pupilem i skorzystania z wagi dla zwierząt, baru dla psów i przymierzenia akcesoriów. Po więcej informacji zapraszamy na stronę internetową www.maxizoo.pl

kp4frame