Moda » Odzież

MAXXymalnie taniej od sierpnia w Parku Handlowym Targówek

Markowe ubrania, dodatki i meble zgodne z najnowszymi trendami. Dzięki stałym zniżkom oferowanym przez TK Maxx, są one w zasięgu ręki każdego miłośnika mody i pięknych wnętrz. Niebawem do grona szczęśliwców dołączą klienci Parku Handlowego Targówek, którzy od 24 sierpnia będą mogli odwiedzać sklep

Markowe ubrania, dodatki i meble zgodne z najnowszymi trendami. Dzięki stałym zniżkom, oferowanym przez TK Maxx, są one w zasięgu ręki niemal każdego miłośnika mody i pięknych wnętrz. Niebawem do grona szczęśliwców dołączą klienci Parku Handlowego Targówek, którzy od 24 sierpnia będą mogli odwiedzać sklep popularnej sieci.

Polska moda się zmienia, a wraz z nią przyzwyczajenia i gusta Polaków, dlatego coraz chętniej śledzimy nowinki i podążamy za światowymi trendami. Nieobce są nam zestawienia, które jeszcze niedawno wydawały się nie do przyjęcia. Często jednak na drodze do stylowego szczęścia stają metki z wysokimi cenami. Firma TK Maxx znalazła na to sposób, oferując markowe ubrania i akcesoria wyposażenia wnętrz objęte rabatami, sięgającymi nawet 60%.

- Marka TK Maxx cieszy się niesłabnącą popularnością wśród polskich klientów. Dlatego cieszy nas fakt, że najnowszy sklep zostanie otwarty w Parku Handlowym Targówek – podkreśla Olivia Skrzyńska, Dyrektor Parku Handlowego Targówek. - Różnorodny asortyment, bogaty wybór produktów i stałe promocje powinny przyciągnąć zarówno miłośników ubrań i dodatków, jak i wyposażenia wnętrz.

W związku z otwarciem została przygotowana specjalna atrakcja dla łowców okazji. Aby wziąć udział w akcji wystarczy przyjść do sklepu 24 sierpnia od godz. 10:00 i wybrać się na poszukiwania ukrytych skarbów. Pośród asortymentu będzie można znaleźć wyjątkowe wieszaki: 25 srebrnych, trzy złote i jeden czerwony. W zamian za upolowane zdobycze klienci otrzymają Karty Upominkowe o wartości: 50, 200 i 500 zł.

- Trzeci warszawski sklep naszej marki to dowód popularności, jaką cieszymy się wśród osób poszukujących ciekawych ubrań i dodatków – mówi Agata Muszyńska, Dyrektor Marketingu marki TK Maxx w Polsce. – Z okazji otwarcia kolejnego lokalu przygotowaliśmy akcję, która powinna przypaść do gustu wszystkim, lubiącym modę połączoną z dobrą zabawą - dodaje.

Dwupoziomowy sklep zajmie powierzchnię aż 3044 mkw. w pasażu handlowym, znajdującym się tuż obok Domoteki.

Maria Szwed