Dom » Wnętrza

Meble Forte – współczesne trendy

Firmę Forte założył Maciej Formanowicz. Od niecałych dziesięciu lat w fabrykach Forte produkowane są meble. Obecnie Forte jest jednym z czołowych polskich producentów i eksporterów. Forte oferuje meble zaprojektowane według współczesnych trendów.

Meble Forte to meble do gabinetu, jadalni, łazienki, pokoju dziennego, sypialni, pokoju młodzieżowego i przedpokoju. Kilkanaście kolekcji o różnych nazwach zapewnia klientom spory wybór różnych styli - od klasycznych w jasnych kolorach po współczesne wzornictwo i style future.

Obecnie większość wnętrz mieszkań i domów projektowanych jest w taki sposób, aby osiągnąć możliwie jak największą strefę dzienną. Dla projektantów wnętrz najistotniejsza stała się przestrzeń. Estetyczny wygląd i każda strefa zaaranżowana dla zaspokojenia potrzeb wynikających z przebywania w określonym miejscu mieszkania czy domu, współtworzy firma Forte. Robi to za pomocą propozycji produktów i aranżacji zindywidualizowanych, dla każdego z osobna.

Guziczek