Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Mikołajkowe przyjemności z Empiku w Bonarce

Mikołajki to szczególna okazja do bycia obdarowanym i... robienia prezentów innym. Empik w Bonarce to ułatwia i zaprasza 2 grudnia (sobota, godz. 10:30) na mikołajkowe warsztaty tematyczne.

Stworzenie wyjątkowego upominku, jakiego nie dostanie nikt inny na świecie, nie jest trudne, o czym będzie można się przekonać podczas naszych zajęć. Powinien w nich wziąć udział każdy, kto chciałby obdarować bliską osobę własnoręcznie wykonanym i jedynym w swoim rodzaju prezentem.

Mogą to być na przykład świąteczne zawieszki, które zachwycą nawet świętego Mikołaja! Informacje i zapisy pod numerem tel.: 603 114 165.

BONARKA CITY CENTER

Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze około 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze ponad 92  tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji w tym: Auchan, Leroy Merlin, Media Expert oraz Kino Cinema City, jeden z największych multipleksów kinowych w Polsce. Na Klientów Centrum czeka bezpłatny parking na 3200 samochodów. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot" o powierzchni całkowitej 700 m2. W jego skład wchodzą m.in.: wielofunkcyjne sale edukacyjne, muzyczne, multimedialne oraz pokój konferencyjny. Obiekt został wybudowany przez TriGranit Corporation, który obecnie jest jego zarządcą.

bezstronny22

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Malowane podkoszulki - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 22.08, godz.:11:00
Za 2 dni:
Filcowe etui na komórkę - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 23.08, godz.: 11:00
Za 3 dni:
Zdobione lampiony - warsztaty, Empik Kazimierz, Kraków, 24.08, godz.:11