Dom » Ogrody

Moda na zielone, czyli najnowszy katalog Praktikera

Czekaliśmy długo, ale wreszcie są – wiosna, a wraz z nią najnowszy, pełen inspiracji katalog Praktikera „Wiosna – Lato 2015”.

Jeśli już od stycznia planujesz, co posadzisz w ogródku lub nie wyobrażasz sobie wiosny bez grilla na tarasie – ten katalog jest właśnie dla Ciebie. Jego dystrybucja ruszyła 9.04. Początkowo folder dostępny będzie w marketach Praktiker, a z czasem pojawi się także na stronie www.praktiker.pl. Dodatkowo najwierniejsi z klientów Praktikera znajdą go niebawem w swoich skrzynkach!

Na 84 stronach znajdziemy praktycznie wszystko, co może przydać się posiadaczom ogródków, tarasów i balkonów przy tworzeniu ich własnego małego raju na ziemi – od maleńkich sadzonek roślin, przez kosiarki czy designerskie meble, aż po sporych rozmiarów baseny, markizy i domki ogrodowe. Szeroki asortyment został podzielony na 9 sekcji tematycznych, które z pewnością ułatwią wybranie idealnego produktu. Niewątpliwym atutem katalogu „Wiosna – Lato 2015” są niezwykłe atrakcje cenowe, do których Praktiker zdążył nas już przyzwyczaić, a dzięki soczystym barwom i ciekawym poradom folder ten przegląda się z prawdziwą przyjemnością.

Katalog opracowała Agencja ABC4Brands, zaś po stronie firmy Praktiker za jego powstanie odpowiedzialna jest Aneta Gacoń. Za komunikację PR odpowiada Agencja Kuźnia PR.

ellla