Moda » Biżuteria

Modne pierścionki na jesień od W.KRUK

Jesień nie musi być szara i ponura! W.KRUK przedstawia emaliowe pierścionki z kolorowymi kamieniami, które rozpromienią ubiór oraz dodadzą nietuzinkowego wyglądu w nadchodzące jesienne dni.

Do wyboru mamy 6 wzorów pierścionków, wykonanych ze srebra i ręcznie ozdobionych emalią. Pokaźne kamienie w kolorach wczesnej jesieni oraz emaliowe wykończenie wprowadzają w klimat i trendy nowego sezonu:

• Intensywny pomarańczowy o ciepłym odcieniu to jeden z głównych kolorów nadchodzącej jesieni. Zaakcentowany w formie pierścionka ożywi cały ubiór oraz nada barwny ton naszemu wyglądowi
  • Kolor słoneczny przywoła wspomnienia z wakacji oraz poprawi humor podczas smutnych, jesiennych dni
  • Aksamitny szafirowy w połączeniu ze spokojnymi ubraniami doda szlachetności i sprawdzi się zarówno w stylizacjach na dzień, jak również na wieczór
  • Głęboki rubin doda energii i zmysłowości
  •  Temperamenty ametyst ucieszy oko, natchnie optymizmem oraz urozmaici codzienny look.

Pierścionki dostępne są w wybranych salonach W.KRUK w Warszawie w Galerii Mokotów, Arkadii, Złotych Tarasach, Promenadzie, Klifie i Sadybie Best Mall, w Katowicach w Silesii, w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej, w Krakowie w Galerii Krakowskiej, w Poznaniu w Starym Browarze, w Łodzi w Manufakturze oraz w Markach w M1.

***

W.KRUK to najstarsza firma jubilerska w Polsce, lider rynku jubilerskiego w Polsce. Polska tradycja pielęgnowana od 1840 roku oraz otwartość na nowoczesne trendy czynią markę W.KRUK ekspertem w dziedzinie biżuterii. Wyroby jubilerskie oferowane w salonach W.KRUK pozwalają zaspokoić pragnienia piękna i wyrafinowania, jednocześnie dając gwarancję najwyższej jakości i doskonałości. W. KRUK to ponad 70 salonów na terenie całego kraju. Oprócz biżuterii firma proponuje najlepsze i najbardziej znane marki zegarków, takie jak Rolex, Omega, Longines, IWC, TAG Heuer, Gucci, Burberry  i wiele innych.

Dodatkowych informacji udziela:

Katarzyna Sosińska