Firma » Biznes

MORE PR z CoWork Polska S.A.

Od marca Agencja MORE PR rozpoczęła współpracę z CoWork Polska S.A. – biurem coworkingowym oferującym usługi dla freelancer’ów, fundacji, strat up’ów, oddziałów zagranicznych, firm jednoosobowych oraz spółek.

W ramach podpisanej umowy, Agencja odpowiedzialna będzie za działania media relations, aktywności z zakresu social media oraz e-pr a także doradztwo wizerunkowe i strategiczne. Kontrakt został podpisany na trzy miesiące z możliwością przedłużenia.

CoWork Polska S.A to miejsce, które powstało z myślą o osobach ceniących sobie niezależność, niestandardowe rozwiązania i indywidualny tryb pracy. Odnajdą się tu zarówno przedstawiciele wolnych zawodów oraz wszyscy Ci, którzy prowadzą własny biznes. Dzięki CoWork możliwe staje się oddzielenie życia prywatnego od zawodowego, a warunki tu stworzone zapewniają efektywną pracę oraz pozwalają nawiązać interesujące kontakty ze społecznością coworkingową. Powierzchnie biurowe znajdują się w samym centrum Warszawy. Plac Trzech Krzyży to jedno z najbardziej prestiżowych miejsc stolicy, gdzie biznes przeplata się z kulturą. CoWork mieści się na II piętrze zabytkowej kamienicy. To 320 metrów zaaranżowanych na Open Space, trzy sale konferencyjne, open bar kawowy, recepcję oraz strefę chill out. To miejsce, które zaspakaja indywidualne potrzeby każdego coworkera, a elastyczna oferta pozwala wybrać optymalną opcję dostosowaną do możliwości finansowych. Atmosfera panująca w CoWork zapewnia wydajną pracę, wzmocnia motywację do działania oraz pozwala się zrelaksować i nabrać energii do dalszego działania. CoWork to także miejsce, gdzie  spotykają się specjaliści z różnych branż, należący do coworkingowej społeczności.  To doskonała okazja na wymianę doświadczeń – nie tylko tych zawodowych.

www.cowork.com.pl

MORE PR świadczy usługi z zakresu media relations, organizacji eventów oraz wydarzeń specjalnych, zarządzania sytuacjami kryzysowymi, komunikacji wewnętrznej, doradztwa komunikacyjnego oraz wizerunkowego oraz e-pr.

www.more-pr.com

MORE PR