Technologie » Komputery

MXH-C150SM – słuchawki dedykowane Samsungowi

Firma Maxell, od lat znana z produkcji kaset magnetofonowych, a obecnie specjalizująca się w dostarczaniu produktów z segmentu consumer electronics, prezentuje nauszne słuchawki MXH-C150SM.

Sercem słuchawek są 9mm głośniki z neodymowymi magnesami, które charakteryzują się pasmem przenoszenia zawartym pomiędzy 20Hz a 20kHz oraz impedancją na poziomie 16 omów.

Słuchawki zostały zaprojektowane z płaskim przewodem i niepowtarzalnym kształtem obudowy, w celu dopasowania się do kształtu ucha. Kabel wyposażony został we wbudowany mikrofon, odpowiedni do telefonów Samsung, który zapewnia również możliwość regulacji głośności oraz wyboru utworu muzycznego. Mikrofon kompatybilny z: Galaxy S6, Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy S3 LTE, Galaxy S3, Galaxy S2, Galaxy Note 2 LTE, Galaxy Note 2, Galaxy Note 10.1, Galaxy Note, Galaxy 7.7, Galaxy Tab 2.

Model dostępny jest w kolorze białym.

Słuchawki objęte są 24-miesięczną gwarancją producenta.

Cena nie została jeszcze ustalona.

Specyfikacja

Głośniki:                     9mm