Dom » Budownictwo

Nagroda Główna FIRE SECURITY EXPO 2018 dla firmy Blachy Pruszyński

Firma Blachy Pruszyński otrzymała Nagrodę Główną Kongresu Pożarnictwa FIRE SECURITY EXPO 2018 w kategorii Fire Product EXPO AWARD 2018. To niezwykłe wyróżnienie zostało przyznane lekkim ścianom osłonowym Pruszyński na bazie kaset stalowych. 15. Spotkanie Kongresu Pożarnictwa odbyło się 26 lipca na PGE Narodowym w Warszawie. Jest to największa coroczna konferencja poświęcona bezpieczeństwu pożarowemu obiektów budowlanych. Specjalistyczne wykłady dla projektantów, firm wykonawczych i instalatorów oraz warsztaty i konsultacje techniczne zostały doskonale przygotowane i rzetelnie przeprowadzone przez najlepszych fachowców.

IMPULSE