Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Nakręć się na film w Centrum Handlowym Bielawy

Twoje dziecko lubi filmy animowane? Zabierz je na warsztaty animacji i dubbingowania bajek, które odbędą się 28 sierpnia w godzinach 11.00-18.00 w Centrum Handlowym Bielawy!

W niedzielne popołudnie najmłodsi klienci CH Bielawy będą mogli poznać od kuchni poszczególne etapy powstawania kreskówek.

Warsztaty animacji dla najmłodszych w Centrum Handlowym Bielawy to doskonała okazja do wakacyjnej zabawy z ulubionymi bohaterami – Minionkami, Smerfami i Angry Birds. Na jeden dzień toruńska galeria zamieni się w prawdziwe studio filmowe. W niedzielę – 28 sierpnia – w godzinach 11:00-18:00 na maluchy będą czekać profesjonaliści, którzy wspólnie z dziećmi przygotują ich własną bajkę. Podczas warsztatów najmłodsi stworzą swoje własne postacie filmowe oraz scenografię, która uzupełni całą animację. Następnie uczestnicy zajęć będą mogli na żywo obserwować animowanie bajki. Od godziny 16.00 będą trwać warsztaty dubbingowania, podczas których bohaterowie, wcześniej stworzeni przez dzieci, przemówią ich własnymi głosami! Każdy z młodych twórców znajdzie swoje nazwisko w napisach końcowych. Gotowe filmy zostaną wyświetlone na ekranie oraz przesłane na wskazany przez rodzica (opiekuna) adres mailowy. Uczestnikom warsztatów zostanie wręczony certyfikat potwierdzający udział w wydarzeniu.

Uzupełnieniem eventu będą konkursy z filmowymi nagrodami oraz spotkanie z bohaterami najsłynniejszych animacji – Minionkami, Smerfami i Angry Birds. Najmłodsi będą mogli przywitać się z ulubionymi bohaterami oraz zrobić sobie z nimi pamiątkowe zdjęcia. Ponadto, przez cały czas trwania zabawy dzieci będą mogły oglądać popularne animowane bajki oraz zapowiedzi premier, a chętni otrzymają kolorowy filmowy makijaż w specjalnej strefie wizażu.

„Końcówka wakacji w Toruniu upłynie pod hasłem ‘Przygody z animacją’! Już w najbliższą niedzielę najmłodsi udadzą się w niezwykłą podróż do krainy bajek i sami staną się ich twórcami. Dobra zabawa dla całej rodziny gwarantowana!” – mówi Marcin Żelazny, dyrektor Centrum Handlowego Bielawy.

Udział w wydarzeniu „Przygoda z animacją” jest bezpłatny.

Informacje o firmie:

Centrum Handlowe Bielawy to kompleks handlowy zlokalizowany przy głównej ulicy w dzielnicy Bielawy w Toruniu, ze strefą potencjalnych klientów sięgającą 239 000 osób w promieniu 20 minut jazdy samochodem. Przestronne wnętrza gwarantują wygodne i przyjemne zakupy. Na terenie centrum znajdują się największy w Toruniu hipermarket Carrefour oraz liczne butiki i punkty usługowe.

Właścicielem CH Bielawy jest Aerium, jedna z największych europejskich grup inwestycyjnych, deweloperskich i zarządczych. Zarządcą centrum jest Apsys Polska S.A.

www.bielawy-torun.pl

Informacje o zarządcy – Apsys Polska S.A.:

Apsys działa na rynku od 1996 roku jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, manager projektu i zarządca nieruchomości świadcząc kompleksowe usługi na rzecz centrów handlowych. W portfolio zarządczym firmy w Polsce znajduje się obecnie 22 centra handlowe o łącznej powierzchni ponad 750 000 m2, zlokalizowanych w 15 miastach. Apsys jako wiodący na rynku polskim zarządca centrów handlowych wprowadza na każdym polu swojej działalności nowatorskie rozwiązania odpowiadające najwyższym standardom i trendom rynkowym. Apsys jest leaderem na rynku polskim certyfikacji Breeam-in-Use dla działających centrów handlowych.

O jakości Apsys świadczy optymalne połączenie wiedzy, doświadczenia, profesjonalizmu oraz zaangażowania i pasji pracowników. Potwierdzeniem powyższego jest nagroda dla najlepszego zarządcy w konkursie CEE Retail Real Estate Awards 2013 oraz nagrody w konkursie EuropaProperty CEE Investment & Green Building Awards 2014 w kategoriach: Property Management Firm, Retail Developer of the Year oraz Company of the Year za całokształt działalności, ambitne projekty i sukces rynkowy.

Dodatkowe informacje na www.apsysgroup.com

Orchidea