Gospodarka » Narzędzia

Narzędzia dla każdego profesjonalisty

Na początku jest pomysł, później projekt. Te etapy nie wymagają zbyt wielu specjalistycznych przyrządów, bardziej bazują na wiedzy. Natomiast efektywne wprowadzenie projektu w czyn wymaga sprawności i wysokiej klasy narzędzi - bez nich najlepszy projekt nie będzie miał szansy zaistnieć.
Neo Tools to wie najlepiej, dlatego wszystkie produkty tej marki - począwszy od odzieży roboczej, poprzez narzędzia budowlane na elektrycznych skończywszy - spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.

Narzędzia do zadań ekstremalnych

Z produktów Neo Tools korzystają fachowcy wielu dziedzin - m.in. ślusarze, gazownicy, elektronicy, murarze, stolarze oraz wymagający szczególnej precyzji - konserwatorzy. Dla wszystkich tych osób bez wątpienia znaczenie ma najwyższa jakość sprzętu, z jakiego korzystają - zależy od niej nie tylko to, jak dana praca zostanie wykonana, ale także często bezpieczeństwo osób trzecich. Dlatego marka wykorzystuje jedynie stal z najtwardszych stopów, która daje gwarancję trwałości. Precyzję zapewnia między innymi technologia trójstronnego, laserowego ostrzenia i indukcyjnego hartowania.
Narzędzia wykonywane są z myślą o dużych obciążeniach i niesprzyjających warunkach pracy. Ich ergonomiczny kształt został opracowany z myślą o jak najlepszym ułożeniu w dłoni i sprawia, że praca jest przyjemnością.

Sprawdzona jakość i doświadczenie

Jakość to słowo klucz, którego lubią używać reklamodawcy. W przypadku Neo Tools nie jest to jednak pusty slogan. Narzędzia poddawane są aż 50 różnorodnym testom laboratoryjnym, które sprawdzają, czy produkty spełniają wysokie standardy, jakie ustanowiła dla siebie marka. Część z tych testów prowadzona jest na bieżąco w laboratoriach producenta, jednak dla zwiększenia wiarygodności i potwierdzenia klasy narzędzi przeprowadzane są także testy w niezależnych placówkach. Dzięki temu narzędzia Neo Tools otrzymały najważniejsze w branży certyfikaty jakościowe, przyznawane jedynie najlepszym producentom. Między innymi są to TÜV T+M, ISO i DIN. Pewność producenta w zakresie jakości poświadcza aż 25-letni okres gwarancji na mechaniczne narzędzia liczony od daty zakupu. Co ważne, gwarancja obejmuje wszystkie wady powstałe w trakcie produkcji lub dotyczące materiału, z jakiego zostały wykonane narzędzia.

Planując zakup narzędzi warto zapoznać się z ofertą marki - niezależnie od specjalizacji z pewnością odnajdziemy w niej to, co jest dla nas niezbędne. Neo Tools z pewnością będą służyć przez długie lata, co docenią wszyscy, dla których ważna jest trwałość i niezawodność w każdej sytuacji.

Jeżeli planujesz zakup narzędzi firmy Neo Tools, koniecznie sprawdź ofertę na stronie: http://www.elektrotop.pl/sklep-producent-428-,-NEO_TOOLS.html

brenna

• avatar
    PauAlina 2018-02-12 16:37:31

A znacie może narzędzia ręczne https://eshop.wurth.pl/Kategorie-produktow/Narzedzia-reczne/311160.cyid/3111.cgid/pl/PL/PLN/? hciałabym wybrać dla męza na prezent urodzinowy. lubi takie różne dłubaniny i spędza mnóstwo czasu w gharażu, jak uważacie Panowie?

• avatar
    ~Sylas 2015-08-13 14:24:33

Sam posiadam narzędzia Neo-Tools i w porównaniu do innych marek są naprawdę dobre. Ciekawą i wytrzymałą firmą jest także Graphite.