Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Naucz się przedłużać rzęsy!

Piękne rzęsy to jeden z największych atutów każdej kobiety. Postaw więc na szkolenia przedłużania rzęs i naucz się sama wykonywać ten zabieg!
Zainteresowanie sztucznymi rzęsami jest z roku na rok coraz większe. Młode dziewczyny i dojrzałe kobiety w takim samym stopniu pragną mieć długie i zalotne rzęsy. Owszem, można je bardzo skutecznie podkreślić i wydłużyć różnymi nowoczesnymi tuszami, oraz wzmocnić je odżywkami, jednak nie uda nam się osiągnąć tak widowiskowego efektu, jaki mogą zagwarantować nam rzęsy, które są przedłużane.

Jak zdobyć certyfikat?

Każdy, kto chciałby zawodowo i profesjonalnie zajmować się usługą aplikacji sztucznych rzęs, musi wcześniej odbyć szkolenie przedłużania rzęs. W każdym większym mieście organizowane są takie kursy, dlatego też żadna z zainteresowanych nie powinna mieć żadnego problemu z odnalezieniem mniejszego lub większego centrum szkoleniowego.

Kurs taki trwa często tylko jeden dzień, ale jest to dzień bardzo intensywny. W ramach szkolenia przedłużania rzęs kursantki dowiadują się m.in jak naturalnie dbać o rzęsy, jak prawidłowo porcjować rzęsy pod kątem danego oka, jakie są najczęściej popełniane błędy przez osoby zajmujące się doklejaniem sztucznych rzęs czy też jak poprawnie używać wszelkich narzędzi służących do wykonywania zabiegu.

Dlaczego warto?

Zainteresowanie zabiegiem przedłużania rzęs jest coraz większe, przez co klientek chętnych do poddania się takiemu zabiegów przybywa jak grzybów po deszczu. Kiedy zdobędziemy już certyfikat i zdobędziemy już wprawę wykonywania zabiegu, możemy śmiało rozreklamować swoje usługi wśród znajomych oraz postarać się o zdobycie posady w jakimś salonie kosmetycznych. Nie musimy zatrudniać się na stałe, gdyż bardzo często salony kosmetyczne zatrudniają osoby do wykonywania zabiegu przedłużania rzęs na zasadzie bardzo elastycznego modelu pracy, co pozwala na pewną niezależność i radość wykonywania pracy, z której ma się nie tylko dochody, ale i satysfakcję.

Wonder Lashes - Sztuczne rzęsy, szkolenia przedłużanie rzęs