Firma » Bankowość

Nawet 300 zł zwrotu z kartą kredytową Mastercard® TU i TAM w Alior Banku

Alior Bank wprowadził do oferty nową kartę kredytową Mastercard TU i TAM, dzięki której można zyskać nawet do 300 zł zwrotu rocznie. Karta skierowana jest do klientów, którzy często podróżują i robią zakupy w sklepach na całym świecie.

Zwrot środków do 300 zł rocznie (1 proc. wartości transakcji - do 75 zł kwartalnie) przysługuje wszystkim klientom, którzy za zakupy zapłacą kartą w obcej walucie, zarówno w sklepach stacjonarnych, jak i internetowych. Wydanie karty jest całkowicie bezpłatne, a klienci, którzy w danym cyklu rozliczeniowym zapłacą kartą na łączną kwotę min. 1500 zł, nie poniosą dodatkowo opłaty miesięcznej za kartę (RRSO: 16,6%). Co ważne - wydatki z rachunku można również rozłożyć na dogodne raty.

Płacąc kartą, klienci zbierają punkty w programie lojalnościowym Mastercard priceless specials. Mogą je wymieniać na nagrody, m.in. bilety lotnicze, wynajem pokoi hotelowych i samochodów, bilety do kina czy vouchery do sklepów.

Więcej informacji o karcie Mastercard TU i TAM można znaleźć na stronie internetowej: www.aliorbank.pl.

UPR