Firma » Biznes

NeoNail w CH Avenida Poznań

Nowoczesny design, duża powierzchnia ekspozycyjna i szeroki asortyment to wyróżniki marki NeoNail.

Nowo powstały punkt NeoNail w Centrum Handlowym Avenida Poznań to wyspa handlowa o powierzchni 9 m2, na której każda miłośniczka pięknych paznokci znajdzie wszystko, co potrzebne jest do stworzenia manicure hybrydowego.

Avenida Poznań to centrum handlowe, które oprócz tego, że służy mieszkańcom Poznania, znajduje się blisko Dworca Głównego. Często w oczekiwaniu na pociąg pasażerowie decydują się na zakupy – chcieliśmy zatem, aby fanki NeoNail miały tu również swój ulubiony punkt. Decyzja okazała się dobrym wyborem – mimo tego, że punkt NeoNail w Avenidzie został dopiero otwarty, już cieszy się zainteresowaniem klientek – mówią przedstawiciele marki.

Oferta marki NeoNail jest stworzona z myślą o profesjonalnych usługach kosmetycznych, które każda kobieta może przeprowadzić również w domu. Stoisko w Avenidzie wyposażone jest w lakiery hybrydowe, pilniki, lampy, artykuły do zdobień, kosmetyki pielęgnacyjne do dłoni i stóp, a także inne akcesoria.Avenida Poznań to centrum handlowe, które na 3 kondygnacjach o łącznej powierzchni niemal 60 tysięcy m2 mieści ponad 200 lokali handlowych i użytkowych oraz 30 restauracji i kawiarni. Centrum nieustannie stawia na rozwój oferty – tylko w ostatnim czasie zostały otwarte takie sklepy jak: Mole Mole, Quiosque, Semilac czy pierwszy w Poznaniu salon Love Republic. Do dyspozycji zmotoryzowanych klientów jest 1500 miejsc parkingowych (3 godziny darmowego parkowania) oraz specjalny parking dla rowerzystów. Centrum posiada bezpośrednie połączenie z dworcem kolejowym i autobusowym.

PRinspiration