Firma » Reklama

NetCenter Solution z Marma Polskie Folie

Marma Polskie Folie dołączyła do grona klientów NetCenter Solution. Agencja prowadzić będzie Public Relations w Internecie.

Działania obejmować będą aktywność w Social Media i Media Relations.

Główną uwagę skupimy na Community Marketingu. W społecznościach internetowych promować będziemy eventy organizowane przez klienta związane miedzy innymi z sportem oraz działalnością charytatywną.

MARMA Polskie Folie to jeden z największych przetwórców tworzyw sztucznych w Europie, istnieje od 1991 roku, ma prawie 20 letnią tradycję. To również zespół ponad 800 specjalistów nieustanne dążących do wprowadzania innowacji w dziedzinie zastosowań folii, systematyczne poszerzających ofertę o nowe produkty, co pozwala osiągnąć firmie czołową pozycję w kraju, a także zaistnieć poza jego granicami.

NetCenter Solution