Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Noc zakupów w CH Atrium Reduta

Już dziś w Galerii Atrium Reduta odbędzie się Noc Zakupów. Na odwiedzających będą czekały liczne atrakcje, m.in. konkursy, pokaz taneczny i porady stylistki. Wydarzenie poprowadzi Michał Piróg.

Noc zakupów potrwa od 20.00 do północy. Już na wejściu powitają gości specjalnie przebrane na tą okazję hostessy. Gospodarzem wydarzenia będzie Michał Piróg. W ramach Nocy Zakupów odbędą się konkursy z ciekawymi nagrodami, m. in.: „Złap okazję”, „Szybki zakupowicz”, „TOP-owy paragon”, oraz „I TY możesz zostać Top Shopperem”. Wśród nagród znajdą się: bony na zakupy oraz sprzęt TV-AGD oraz możliwość wypicia kawy w towarzystwie Michała Piróga w jednej z kawiarni w Centrum.

Dodatkowo goście będą mogli skorzystać z porady stylistki – Beaty Salaty. Panie będą mogły skorzystać z usług profesjonalnej makijażystki.

Wieczór uatrakcyjni występ zawodowych tancerek.

Wydarzenie odbędzie się w Galerii Atrium Reduta, Al. Jerozolimskie148, Warszawa, w piątek 28 października w godzinach 20.00 - 24.00.

Atrium to wiodąca firma na rynku nieruchomości zajmującą się, przede wszystkim, inwestowaniem w centra handlowe w Europie Środkowej i Wschodniej oraz zarządzaniem nimi i ich rozwojem. Na dzień 31 grudnia 2010 r. Grupa jest właścicielem 153 centrów handlowych o wartości rynkowej 1,5 mld €, zdywersyfikowanych na osiem krajów, o łącznej wielkości pow. najmu brutto 1,1 mln , o pow. najmu brutto 7 tys. m2. Dochód brutto z najmu nieruchomości inwestycyjnych za rok zakończony w dniu 31 grudnia 2010 r. wyniósł 151 mln €, a dochód netto z najmu osiągnął 134 mln €.

Pod względem lokalizacji geograficznych spółka skupia swoją działalność głównie w Polsce, Czechach i na Węgrzech, ale jest również obecna w Rosji, Rumunii, na Słowacji, w Łotwie i Turcji. Poza tym, posiada portfel deweloperski, którego wartość rynkowa na dzień 31 grudnia 2010 r. wynosi 635 mln €.

Spółki ma siedzibę na wyspie Jersey i jest notowana na dwóch giełdach, wiedeńskiej i amsterdamskiej Euronext, pod symbolem ATRS.

Smart Media Sp. z o. o.