Moda » Biżuteria

NOMINATION Italy – kolekcja Wiosna Lato 2021

Nowości NOMINATION Italy na sezon Wiosna Lato 2021 właśnie mają swoją premierę. Szeroki wybór nowych elementów Composable, a także nowe modele naszyjników, bransoletek i kolczyków – już dostępne w salonach!

KOLEKCJA COMPOSABLE CLASSICGOLD – FREEDOM

Kolekcja otrzymała nazwę FREEDOM, czyli wolność, ze względu na swoje kolory, swieży i radosny styl, oraz pozytywną energię. Mamy nadzieję, że czas jej premiery będzie także czasem poluzowania zakazów, których doświadczyliśme. I czasem, kiedy będziemy mogli swobodnie wychodzić, spotykać się z przyjaciółmi i rodziną, i oczywiście wpadać na zakupy do nszych sklepów!

Ta kolekcja łączy w sobie to, co najlepsze w Composable – symbole, które wszyscy uwielbiają! Zobaczymy w niej serca, gwiazdy, czterolistne koniczyny oraz nowe komunikaty. Znajdziemy hasła takie jak ONE IN A MILLION (jeden na milion) CARPE DIEM (chwytaj dzień) i BE HAPPY (bądź szczęśliwy). Wszystkie elementy zdobione są tęczą kolorowej emalii, która oddaje nastrój pełen nadziei i pozytywnego myślenia.

Kolekcja Classicgold Freedom zawiera symbole z 18-karatowego żółtego złota i ręcznie malowanej, kolorowej emalii.

Główne hasła kolekcji to: #RADOŚĆ #NADZIEJA #SPONTANICZOŚĆ #POZYTYWNE MYŚLENIE

Composable Gold

KOLEKCJA COMPOSABLE SILVERSHINE – SPRING LIFE

Nowa kolekcja Silvershine Composable nosi nazwę SPRING LIFE, czyli wiosenne życie. Wiosna to czas odrodzenia i budzenia się przyrody do życia. Mamy nadzieję, że będzie to również czas końca blokad i ograniczeń, których wszyscy doświadczyliśmy. Naprawdę chcielibyśmy, aby wiosna 2021 była iskrząca! Z tego powodu kolekcja Spring Life jest pełna cyrkonii – aby zapewnić lśniącą i beztroską kolekcję symboli.

W tej kolekcji ważek, pszczół, kwiatów i balonów każdy znajdzie coś dla siebie. Figlarne symbole, a może wysokiej jakości wykonania motywy kwiatowe? Te wzory trafią zarówno do najmłodszych, jak i w bardziej wyrafinowane gusta.

Nowe elementy w linii CHARMS również zawierają  kamienie – onyks i perłę. Są one schwytane w misternych, srebrnych zawieszkach w kształcie klatki, delikatnych formach wykonanych ze srebra 925. Te piękne, drogocenne klejnoty dodadzą dynamicznego i energetyzującego elementu każdej bransoletce . Poruszają się, gdy Ty się poruszasz! Toczą się wewnątrz swojej srebrnej klatki i zatrzymują czas codziennej rutyny. Srebrne symbole z kolorową emalią i cyrkoniami. Zawieszki zdobione elementami z perłami i onyksami w misternie wykonanych wisiorkach, z motywami serc, gwiazdek, liści lub geometrycznych wzorów kwiatowych.

Główne hasła kolekcji to: #BEZTROSKA #DYNAMIKA #ZABAWA

Composable Silver

COMPOSABLE ROSEGOLD – KOLEKCJA STONES

Nowe modele w kolekcji Rosegold to elementy z kamieniami naturalnymi o kaboszonowym szlifie, z ozdobną, skręconą oprawą z romantycznego, różowego złota. Kolekcja zawiera np. biały opal, czyli światowy bestseller Nomination. Są także inne kamienie o żywych kolorach, takich jak perydot i ametyst. Kaboszonowy szlif piękne odsłania i eksponuje głębię koloru, które przyczyniają się do popularności tych kamieni.

Kolekcja Rosegold Stones zawiera: biały, zielony i czerwony opal, różowy opal, perydot, ametyst, cytryn, jasnoniebieski topaz, czerwony koral i zielony awenturyn. Wszystkie kamienie ozdobione są oprawami z 9-karatowego, różowego złota.

Perydot, ametyst, cytryn i jasnoniebieski topaz są również KAMIENIAMI URODZINOWYMI. Warto dodać te kamienie do swoich kompozycji, aby jeszcze bardziej spersonalizować swoją bransoletkę.

Główne hasła kolekcji to: #BLASK #LŚNIENIE #OBFITOŚĆ #SZLACHETNOŚĆ

Composable Rose Gold

KOLEKCJE FASHION

Jakie kluczowe trendy będzie można zobaczyć w sezonie Wiosna Lato 2021 w kolekcjach fashion Nomination? ZESTAW KOLCZYKÓW – Nomination często łączyło dwa różne style kolczyków, by zamiast pary, stworzyć zestaw kolczyków. Stało się to obecnie utrwalonym trendem, pozwalającym konsumentom wybierać własny styl za pomocą zróżnicowanych kolczyków zamiast pary. Jest to coś, co nadal będzie kontynuowane w kolekcjach Nomination.

Po drugie – PERŁY. Ten kamień szlachetny będzie widoczny w 2021 roku, szczególnie perły BAROKOWE we wszystkich ich ZDUMIEWAJĄCYCH kształtach. Barok obejmuje wszystkie perły, które nie są idealnie okrągłe. Niektóre z tych pereł są nieco nierówne, niektóre mają fałdki, niektóre są podłużne, a niektóre są mniejsze i mają owalny kształt jak ziarenka ryżu. To, co je łączy, to niesamowity kolor, połysk i świetlistość. Użycie pereł barokowych dało projektantom biżuterii możliwość wykorzystania ich niesamowitych, naturalnych kształtów. Te kamienie tworzą wyrazistą biżuterię, a ​​ponadczasowa, czysta perła jest głównym motywem nowej kolekcji.

KOLEKCJA MILLELUCI

Kolekcja Milleluci rozpoczęła się wiosną 2020 roku i odniosła ogromny sukces, dlatego do kolekcji dołączają nowe modele – Nomination wprowadza 5 nowych bransoletek.

Milleluci oznacza „tysiąc świateł”, ponieważ każda bransoletka zdobiona jest lśniącym rzędem cyrkonii wzdłuż każdej bransoletki. Nowe modele różnią się motywami, którymi są zdobione. 5 nowych motywów to: mała dziewczynka i mały chłopiec – idealne na dzień matki, motyle i kwiaty –  idealne na wiosnę, oraz splecione serca – idealne, aby podarować ukochanej.

Bransoletki ze stali szlachetnej z detalami różowego złota PVD, cyrkoniami i regulowanym zapięciem.

DOSKONAŁA DLA: wszystkich – ta kolekcja jest przystępna zarówno dla młodszego klienta, jak i wystarczająco piękna dla bardziej dojrzałego klienta. Świetnie komponuje się z innymi bransoletkami i stanowi doskonały prezent, także dzięki łatwo regulowanemu rozmiarowi.

NOMINATION Milleluci

SEI MIA – EDYCJA LETNIA

Nowości Sei Mia wnoszą do kolekcji odrobinę lata – 8 nowych zawieszek oraz asortyment kolorowych naszyjników i bransoletek.

Naszyjniki i bransoletki zdobione są kolorowymi kamieniami turmalinu lub perłami, a każdy z nich ma miejsce na dołożenie pojedynczej zawieszki. Nowe zawieszki, inspirowane latem, zawierają motywy tęczy, palmy, flaminga, jednorożca, stokrotki, gwiazdy, drzewo życia, wszystkie pełne błyszczących cyrkonii. Ostatni model to biały kwiat z masy perłowej – aby stworzyć zestaw, znajdź go także w kolekcji Composable. Letnia edycja Seimia Collection zawiera srebrne naszyjniki i bransoletki z kolorowym turmalinem lub perłami oraz srebrne zawieszki z cyrkoniami lub białą masą perłową.

DOSKONAŁE DLA: osób, które chcą spersonalizować swoją biżuterię literami i kultowymi symbolami.

Kolekcja SeiMia to: #BŁYSK #ZABAWA #STYL #WYJĄTKOWOŚĆ

NOMINATION SeiMia

KOLEKCJA MELODIE PERLA

Nowa edycja kolekcji Melodie zawiera perły Swarovskiego, które skontrastowane są z czarnymi kryształami, znanymi z poprzedniej, jesienno-zimowej edycji.

Perły to kluczowy motyw na wiosnę 2021. W tej kolekcji występują jako drobne perełki Swarovskiego połączone z delikatnymi łańcuszkami i uroczymi zawieszkami, aby tworzyć wielowarstwowy look. Naszyjniki mają podwójny łańcuszek, jeden z nich jest sznurem pereł, a drugi łańcuszek zdobiony jest zawieszką. Perły i zawieszki są również we wszystkich kolczykach. kółka z zawieszkami i kilkoma małymi perełkami zapewniają dynamiczny i nowoczesny wygląd, zachowując silny i kobiecy styl. Edycja Melodie Perla zawiera naszyjniki, bransoletki i kolczyki ze srebra próby 925 i pozłocenia różowym złotem, zdobione perłami Swarovskiego i detalami z cyrkonii na zapięciu.

DOSKONAŁE DLA – osób, które chcą łączyć i dopasowywać swoją biżuterię, aby stworzyć własny, charakterystyczny styl.

Edycja Melodie Collection Perla to: #KOBIECOŚĆ #DELIKATNOŚĆ #ELEGANCJA #EKLEKTYZM

Melodie Perla

KOLEKCJA KATE

Kolekcja nosi imię Kate, ponieważ pewnym jest, że Kate Middleton wyglądałaby w niej świetnie, a wiemy, że uwielbia perły. Młodsi konsumenci mogą inspirować się stylem Gigi Hadid, łącząc naszyjnik Kate z kolorową koszulką. Kolekcja ta będzie jednak wyglądać niesamowicie także w połączeniu z sukienką wieczorową lub w połączeniu z koszulą, która wzbogaci nasz codzienny ubiór do pracy. Ponieważ wiele z nas pracuje zdalnie w domu, uwaga skupia się wtedy na biżuterii widocznej „ponad klawiaturą” – tą biżuterię nadal można zobaczyć, nawet podczas rozmowy online.

Kolekcja Kate obejmuje naszyjniki i bransoletki z pięknymi, ponadwymiarowymi, barokowymi perłami. Perły oddzielone są fasetowanymi kamieniami naturalnymi lub koralikami w srebrze, złocie, lub różowym złocie.

DOSKONAŁE DLA: Kobiet, które kochają perły, ale lubią eksperymentować z nowościami i nie boją się dodać odważnego akcentu, aby odświeżyć swój look.

Kolekcja Kate to: #ELEGANCJA #MODA #SZLACHETNOŚĆ #MAKSYMALIZM

NOMINATION Kate

Nowe kolekcje dostępne są w salonach stacjonarnych LABIZU oraz w sklepie online www.labizu.pl

LABIZU Bielsko-Biała, Galeria Sfera