Technologie » Internet

Novem twittuje o reklamie za efekt

Sieć afiliacyjna Novem uruchomiła pod adresem – Twitter.com/o_Novem - mikroblog o reklamie w modelu „płać za efekt”. Jego adresatami są wydawcy z sieci Novem, a także związani z branżą reklamy internetowej blogerzy, dziennikarze i marketerzy.

Na swoim mikroblogu Novem prezentuje informacje, które mogą być pomocne m.in. w codziennej pracy wydawców współpracujących z siecią afiliacyjną (liczy ona ponad 150 tys. witryn).

Są to przede wszystkim krótkie wpisy z linkami o nowo uruchamianych programach partnerskich. Na mikroblogu pojawiają się też linki do najciekawszych artykułów na temat marketingu afiliacyjnego oraz Novem, co umożliwi osobom zainteresowanym tymi tematami łatwe ich śledzenie. Wystarczy tylko zostać „followerem" Novem.

W ostatnim czasie sieć Novem udostępniła także swoim wydawcom - we współpracy z serwisem Monity.pl - narzędzie do monitorowania poprawności działania stron internetowych.

Więcej informacji o firmie
Novem to wiodąca firma performance marketingu w Polsce. Realizuje ona programy afiliacyjne we współpracy z wydawcami, którzy są zrzeszeni w sieci partnerskiej, liczącej około 150 tys. witryn internetowych. W każdym z prowadzonych przez Novem programów, wynagrodzenie jest wypłacane przez reklamodawcę jedynie za wcześniej określony efekt. Wyróżnikiem Novem jest też kompleksowa obsługa, jaką firma zapewnia swoim klientom. Obejmuje ona: profesjonalne oprogramowanie trackingowe, przygotowanie kreacji oraz dedykowanych stron docelowych, strategiczne doradztwo w rozwoju efektywnego kanału promocji i sprzedaży internetowej. Więcej informacji o Novem można znaleźć pod adresem: http://www.novem.pl.

PRS